Impalat suomessa??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Impala71, 19.4.2004.

  1. Chevy59

    Chevy59 3rd gear

    Vois piruuttaan käydä kattelemassa tässä joskus,tästä kun ei ole Haapajärvelle kuin 70 kilsaa.Luulen kyllä,tämä on siis vain arvailua,ettei sieltä mitään ihmeempää enää löydy,jos mitään.Ei ole Viitalan Matista,sen romuista eikä toimista kuulunut enää toviin mitään.Kuuluisa Kristiinankaupungin joppari kerran sanoi että Matti oli hakenut siltä 80-luvulla useita papereita ja niillä tehnyt korinvaihtoja ja "korinvaihtoja".Nauraa hörskyi sitten lopuksi että Matti on nykyään rehellisissä hommissa ja ajaa linja-autoa.
     
  2. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Tunnistaako/muistaako kukaan Impala 72 sedania, liikkunut tunnuksilla NMV-97 ja ekat kilvet on ollu IBC-8 jotka ovat taas käytössä. Auto on suht runsailla varusteilla ja numbers match isolohko tekniikalla. Toiminut alunperin kesoil oy:n edustuskiesinä. Kaikenlaiset tarinat/kuvat yms.tieto kiinnostaa.
     
  3. JAV

    JAV 1st gear

    Chevy

    Meiltä löytyy Bel Air -61 4d , Hyviä sivu listoja kaivataan?
     
  4. impala67

    impala67 Double Gearhead

    tampereen kaupunki tilasi vuonna -72 neljä edustusautoa gm:ltä, kolme impalaa ja yhden buickin. buick maksoi noin kaksi kertaa impalan verran, eikä nekään halpamalleja olleet. niin -kaupunginjohtaja oli muistaakseni tuolloin pekkapomopaavola ensimmäistä kauttaan- tiesi hoitavansa hommaa pitkän aikaa ja halusi kivat pirssit?

    vois vaan kuvitella minkälainen älämölö syntyis jos joku kaupunki tekis samanlaisen tempun tänä päivänä? kun lipponenkin pääministerinä ostatti virka-autojen renkaatkin halpafirmoista...
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ja eikös johonkin ministeriöön oo nyt ostettu virka-autoiks Skodia :rotfl:
    Ei sillä, kyllähän ne niille kelpaa, eikä niillä úseimpien ministeriöiden aikaansaannoksilla parempaa ansaitsekaan 8)
     
  6. impala67

    impala67 Double Gearhead

    joo hivenen eri touhua kuin 50-luvulla kun valtiovalta oli juuri ostanut paasikivelle uuden hianon cadillacin, olikos se -53 tms. ja valtiovarainministerinä ollut "kansan ääni" emil skog meni ja tilasi omin luvin hyperkalliin imperialin joskus -55 tuplailmastoinnilla ja muilla kikottimilla!

    tosta oli moblassa vastikään juttua, ja hyvin osuva tilannekuva suomen köyhän kansan puolesta marssivasta kommunisti-ministeristä...(astumassa vaatimattomaan virka-autoonsa)

    50-lukuhan oli valtiovallalle tosi leveetä aikaa, rahoja tursusi joka paikasta? toisin kuin nykyään.
     
  7. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Joo toi sun kommenttis taitaa todellakin pitää paikkansa, koska tuo mun impala on uutena ollut sen kesoilin nimissä mikä on toiminut tampereella.
     
  8. Impala71

    Impala71 1st gear


    on ja viitala todellakin pitää ravintola-korjaamoa joka sijaitsee lahellä haapajärveä oksavalla. noista raadoista kylläkään ei ole tietoa.


    Mukava nähdä että keskustelu jatkuu edelleenkin ja impaloista kiinnostuneita näkyy riittävän.
     
  9. LGC62

    LGC62 1st gear

    En ole ihan varma, mistä päin auto on/oli. Näin sitä kuitenkin useamman kerran 2000-luvun alussa ja sen vuoksi oletan auton olevan täältä päin. Viimeisin havainto on parin kolmen kesän takaa, kun näin auton parkissa Keljonkeskuksen Cittarin pihalla. Sisusta oli muistaakseni valkoinen ja lasit operoitiin manuaalisesti. Muuta erikoistuntomerkkiä en muista, kun rekkarikaan ei jäänyt mieleen.
     
  10. kelloooppeli

    kelloooppeli 1st gear

    Koitetaan nostaa tämä aihe kolmen vuoden unholasta.Halvan jenkkitaalan avittamana mulle tuli chevrolet impala ss convertible 1966 moottori on 396 isolohko ja on numerot täsmää auto.Varusteina on ilmastointi,sähköikkunat ,sähköpenkki jne.
    Toivottavasti muutkin ovat tuoneet näitä suomeen,koska näitä helmiä ei ole koskaan liikaa suomessa.Ja kertokaa mitä muita impaloita on tullut Suomeen.Erityisesti VM:-61 on sydäntä lähellä.Se nyt vaan on impaloista se härskeimmän näköinen.
     
  11. Sawlee

    Sawlee 1st gear

    No varsinainen korinvaihtohan se ei ollut, mutta itse tehty avo kuitenkin. Muistelen tuossa jutussa mainitun, että kori oli harsittu kasaan siten, että siihen kanta suomi-sedaniin oli vaihdettu ovet, keskikyljet, penkit, kattotellinki , hattuhyllyn paikalle tuleva "rättiamme" ja tuulilasinkehys jostain Belgiassa paloitellusta aidosta avosta.
    Joskus ´82 oli V8:ssa projektikuvia ´59 Impala "flättäri"-sedanista, johon oli asennettu "iso kattovalo" jossain Kokkolan seudulla samalla tavalla...Molemmat autot olen nähnyt "livenä", Tuon ´59:n tämän vuoden toukokuussa alkuperäiskuntoon laitettuna, ja hyvin näyttää molemmat onnistuneen.
    Muistan vain molemmat jutut lehdessä nähtyäni ihmetelleeni miksi joku alkaisi moiseen "leikkaa ja liitä" -hommaan, kun äkkiseltään ajateltuna tavaraa saa valmistautua vaihtamaan niin paljon että huomattavasti helpommalla olisi päässyt vaihtamalla koko korin. Tuolla tavalla tehdenhän siitä neliovikopasta taitaa jäädä jäljelle oikeastaan vain rintapelti, pohjalevy ja kontin kansi...Kaipa moiseen on aikoinaan ollut joku painava syynsä...(?)
     
  12. kelloooppeli

    kelloooppeli 1st gear

    Tänävuonna olin ekaa kertaa Forssan picknikissä ja sielä näin livenä bettyn.Olihan se ihan kiva.Ensivuonna mun täytyy kyllä ajaa oma impalani forssaan,että saadaan sinne vähän erikoisempi impala.On se nyt kumma,ettei impalan omistajat viitsineet tulla paiklle,kun luvattiin vesisadetta.Ei muuten tullut vesisadetta koko päivänä.
     
  13. Sawlee

    Sawlee 1st gear

    Äläs nyt, oltiinhan me siellä kaverin ´60 avolla, aamusta asti ja varmaan viimesten joukossa lähdettiin poiskin sieltä joskus palkintojenjaon jälkeen. Panin kyllä itsekin merkille että Impaloita näkyi loppujen lopuksi aika "hintsusti", ainakin jos vertaa joihinkin ´90-luvun lopun osanottoihin.
    Onkos tuo Sinun autosi muuten sellainen kermankeltainen ("Lemonwood Yellow" (?) tms.) mustalla sisustalla? Muistan sellaisen nähneeni huhtikuussa ´07 Kokkolan näyttelyssä. Oli kuulemma just tullut Suomeen "länneltä", Coloradosta tai jostain sieltäpäin, en nyt kyllä tähän hätään muista mistä päin oli liikkeellä sen enempää kuin omistajan nimeäkään...`66 vuosimalliin liittyy itselläkin hauska muisto, olin erinäisten vaiheiden jälkeen lähellä tulla sellaisen "Marina Blue":n 327 SS Coupen omistajaksi kerran amerikassa´90-luvun alussa...Olishan tuo ollut täällä Suomessa tosiaan vähän harvinaisempi vuosimalli, ainakin jos vastaavaan ´65 -malliseen vertaa...
     
  14. pas2

    pas2 Gearhead

    Yhtä '65 Impalaa yritän rikkoo Porin lentokentällä lauantaina 8)
     
  15. kelloooppeli

    kelloooppeli 1st gear

    Kun tarkemmin muistelen,taisin nähdä sen vm,-60 impalan.Autoja oli niin paljon,että ei millään muista kaikkia.Etsin erityisesti vm.-61 bubble toppeja ja vm.66 impaloita.Olin Fossassa ensimmäistä kertaa ja en varmasti ensivuonna jätä väliin.Uskomattoman paljon upeita autoja.
    Mainitsemasi keltainen avo impala,jonka kenties pongasit kokkolan näyttelyssa on meidän perheen silmäterä.Taitaa olla viimeinen näyttely ,johon sen vien.Minun mielestäni autot on tehty ajamista varten.Ikävä kyllä,tänä kesänä on ollut niin paskat ilmat,että ajot on jääneet aika vähiin.En nimittäin lähde impalallani mihinkään rätti päällä(paitsi hätätapauksessa9
     
  16. emppu80

    emppu80 1st gear

    Itellä on impala 73 2d ht coupe, ja kaks ovisina niitä ei tietääkseni ole paljoa.
     
  17. paja1

    paja1 Double Gearhead

    -73 koteloa ilmenee capricena näillä leveysasteilla jonkin verran. -73 avo impalana lienee harvinaisempi näky? ja on vissii 73:sta ollu bel airinakin? sellasta en kyllä koskaan ole vielä nähny. 72-73 4d tolppa impalaa lienee suomessa aika runsaasti.
     
  18. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    Mullon viisysi neliovinen hardtoppi.....
     
  19. paja1

    paja1 Double Gearhead

  20. mxu

    mxu 3rd gear

    [/quote]Itellä on impala 73 2d ht coupe, ja kaks ovisina niitä ei tietääkseni ole paljoa.

    Täällä savossa kanssa yksi ´73 2dht custom coupe.
    Laittaisitko emppu80 kuvia omastasi?( vaikka yv.) ku ei noita paljoa tunnu täällä olevan... ainakin kuvia on harvassa....
     

Kerro tästä muillekin!