Imperial

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Anonymous, 14.11.2002.

  1. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    HAMB foorumilla löytyy hieno tredi paskamaalin poistamisesta, ukko käyttää owen cleaneria, uuninpuhdistus spraytä ja myllyttämistä, katsoppas tuosta...
    https://www.jalopyjournal.com/forum/threads/saving-original-paint.1113120/

    "Then I tried oven cleaner. That did the trick. It softened the primer so that it basicly wiped off and a little wet sanding was required. I finished half of the truck yesterday, except a few touch up areas. I buffed it with rubbing compound and then a polish. I am amazed at how nice the original mint green paint is. The primer put over it probably saved it."

    En ole (vielä) itse tuota kokeillut...
     
  2. hot rod man

    hot rod man 3rd gear

    Paljonkos noita -64 imperialeja on suomen maassa? Projekteja tai ajossa?
     
  3. fishbone

    fishbone Gearhead

    en tiä mut ota vaan vaihdossa niin saadaan nauraa yhdessä,,,
     
  4. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Herätelläs tätä keskustelua. On alkanut takaraivossa kolkuttelemaan, että jos tuo Crowni olisi jo seisokellut tarpeeksi = 27 vuotta. Jospa yrittäisu saada sen liikenteeseen kesälomallani. Autossahan on 0km ajettu kunnostettu vaihdelaatikko ja koneellakkaan ei ole varmaan ajettu 20-30tkm remontin jälkeen. Pakoputkisto ja kardaani pitäisi laittella paikoilleen. Saamari kun saisi aikaiseksi tuon baanalle.

    Barooni on ihan samassa kunnossa, kuin ennenkin, paitsi vaidelaatikko ei enään vuoda 2-3 litraa öljyä auton seisoessa. Elikkä vaihdettu 1 pieni stefa.
     
    Tunaman, esmi ja isalmela tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!