Imperialin 727 vaihtelee vaihdetta edes takaisin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja nuc-64, 13.7.2021.

 1. nuc-64

  nuc-64 3rd gear

  Välivuoden jälkeen Imperiali taas ajossa. 64 vuoden auto ja nappiautomaatti. Alkoi vaan ihmeesti nypyttää ja ensin luulin koneen käyvän huonosti, mutta kyllä se on tuo aski. 40-50 mailin välillä ei pidä vaihdetta, vaan välillä vaihtelee ylös alas pykälää. Öljyt ja "suodattimen" ajattelin alkuun vaihtaa, mutta mitäs muuta tossa kannattais kattella läpi?
   
 2. Kimmeli

  Kimmeli Gearhead

  Throttle valve (kickdown), eli kaasuttimelta lootalle menevä vivusto tai jos joku tarvike vaijeri, niin sen säätö jostain syystä liian kireällä.
   

Kerro tästä muillekin!