imupakohässäkän tiivistys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Mr_Horsepower, 8.6.2015.

 1. Mr_Horsepower

  Mr_Horsepower 1st gear

  Heps, mitä tunkea kannen ja imupakohässäkän väliin tiivisteeksi joka olisi nopeaa ja toimivaa :D Kaikki imupakot senverran kieoja että pitäis milli pari räkkäköidä että istuisi tasasesti kanteen. Toki voi vetten takaa tilata vaikka mitä tiivistettä mutta kun katsastus olis ylihuomenna niin mietin toimisiko mootorisilikoni tähänkin,joku väitti sen toimivan pakosarjoissa?
   
 2. maddis

  maddis Gearhead

 3. L.P.

  L.P. Gearhead

  Slant Sixistäkö kysymys?

  Laitoin joskus pakoputken paikkauskittiä sinne imu- ja pakosarjan väliseen tiivistyspintaan kun olisi ollut noin millin rakoja. Sitä harmaata töhnää, joka kovettuu kuumuudesta. Laitoin siten, että kasausvaiheessa tiivistyspinnat täyteen paikkausainetta ja sitten sarjat yhteen.

  http://www.motonet.fi/fi/tuote/606058/c ... tahna-200g

  Toimi hyvin 2 vuotta kunnes otin sarjat irti. Kannattaa kokeilla viimeisenä oljenkortena.

  Miksei toimisi hätäapuna myös kannen ja sarjojen liitoksessa...
   

Kerro tästä muillekin!