Iskareita -63 Fairlaneen, eteen?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja mikkis83, 19.8.2010.

  1. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Pittäis saaha uudet etuiskarit tuohon Faikkuun, mutta kun soittelin pariin varaosaputkaan, toisesta ei löytyny ja toinen tarjos muuten vaan ei oota (ja parissa on tullu käytyäkii mutta toisesta eivät ruvenneet vastaavia kattelemaan ja toisesta tarjosivat vääränlaisia), niin mistäs kannattais koettaa soveltaa vastaavia?

    Puhuut isommat sedät, notta W115-korisen mersun olisi käypäset? Liekkö noin? Ja jos on, onkos ne iskarit sit samanlaiset myös W123-korimallissa?
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    No omaani laitoin duramax koneisen vanin iskarit jotka kävi kun laittoi yläpäähän vähän holkkia.Vähän turhankin järeet ne toki on.Kävi muuten takaiskaritkin kun vaihtoi päät mistä selvisi rälläkällä ja hitsauskoneella.
     
  3. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

Kerro tästä muillekin!