iskarit -61 chevy pikkariin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja eekoo, 12.7.2013.

  1. eekoo

    eekoo Gearhead

    us parts yritti 3 kk toimittaa iskareita muttei onnistunut.. auto on C15 vääntövarsi etujousilla ja kierteet takana. Luulis jostain löytyvän...
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    Voi olla hankalempi juttu kun katalogit ei tunne c15 mallia.Puhumattakaan siitä ettet kerro onko kotelo neliveto vai ei.
     
  3. eekoo

    eekoo Gearhead

  4. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

  5. eekoo

    eekoo Gearhead

    tsäst ö minits :lol:
     
  6. lärpäke

    lärpäke 3rd gear

  7. B 50

    B 50 Gearhead

    Muistaakseni Rockauto myy. Eclersiltä voi valita orgiskorkuista tai matalampaa. Omaani (`60) just viime viikolla vaihdoin Rockauton pelkillä iskarien numeroilla tilatut madaltavat. Takajouset CPP -4", etujouset ruuvattu perän kanssa vaateriin. Boksit on vielä pajalla, voin kattoo numerot jos tarvii. Etuiskariksi sopii kevyellä muokkauksella Montonetin peräkärrymalliset. Ei varmaan parhaat, mutta paremmat kuin vanhat vuotaneet.
     
  8. eekoo

    eekoo Gearhead

    ku sais inspiraation niin ottais irti ja mittailis liikkeen , jos viitsit katsoa numeron niin kiittelen..
     
  9. B 50

    B 50 Gearhead

    34904 eteen, 5752 taakse, Monroee molemmat. Etu saattais yltää normikorkuiseenkin, mutta takaiskari jää ilman madallusjousta lyhkäseks.
     

Kerro tästä muillekin!