iskarit pikaappiin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja kylänmies Asseri, 21.11.2003.

  1. Kertokaas vähän omista kokemuksista,että mitä sinne jousien kavereiksi kannattaisi asentaa niin,että niistä olis hyötyäkin eikä vaan uuden näköset?Konejahan suositellaan,mut maksaa kans.Mimmoset mahtaa nuo Gaprielit olla?
     
  2. KajS

    KajS Gearhead

    Vaikka Koneja suosittelinkin, niin mulla on dodge ram vanissa ihan ne US-Partsin Federal Mogul made in USA "vahvistetut kaasuiskarit". Siellä auton alla ne on jo 2,5 vuotta ruostuneet ja on ne paremmat kuin ne, jotka siellä oli ennen.

    Siis jos ei ole pakko saada rahaa menemään paljon ja riittää, että auto kulkee suoraan maantiellä, niin noillakin pärjää.
     
  3. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Gabrielit,Classicit ja FederalMogulit ovat saman firman tuotteita. Ostopaikasta eli tuotenumerosta riippuen saattavat olla jäykkyydeltään erilaisia.
     
  4. tomimk

    tomimk 1st gear

    Mua kiinnostais noi Eedelbrockin IAS -iskarit. Tekis mieli tilata.
     

Kerro tästä muillekin!