Isompi kone

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Rockin' Reptile, 26.5.2004.

  1. Rockin' Reptile

    Rockin' Reptile 1st gear

    semmosta kyselen että koskeeko se 20%(25%) laki tämmöstä vanhempaa autoa? että moottori ei saa olla ku ton verran mallisarjan isointa mottia tehokkaampi? auto on -74 eli sille ei tehdä pakokaasupäästömittauksia, ja kaveri väitti että sillon saa laittaa isommanki motin sinne. onko totta? jos on nii sitte lähti voorttiin VEEKASI!!!
     
  2. valsu67

    valsu67 1st gear

    se on että mallisarjan isointa vaihtoehtoa käytetään vertailu moottorina,eli siihen lasketaan niitä prosentteja...mikä voorti on kyseessä?
     
  3. Holley

    Holley Gearhead

    Kyllä ne pykälät koskee vaikka kuinka wanhoja autoja, jopa Fordeja.
     
  4. mikko69

    mikko69 1st gear

    "jopa foordeja" haista ny jo mammas, foordit on parhaita!
     
  5. Holley

    Holley Gearhead

    heh, arvelinkin, että joku kommentoi :smile:
    Varsinkin koneswapeissa Fordin omat v8-koneet ovat hyviä, onhan ne 40kg kevyempiä kuin Chevyn mainostetut SBC:t ja jakajakin on edessä eikä takana ts. ei tarvi niin pahasti ahtaita tulipeltejä muokata, jos tässä on jostain Capri/Granada/Taunuksesta kyse?
     
  6. Rockin' Reptile

    Rockin' Reptile 1st gear

    kyseessähän on Consul Cóupe vm.-74. ja konehuonetta on muokattu että kasikone menee sisälle. paperit olis 302cid V8 mutta ei tietoa missä, ja meneekö ne vanhaks?
     
  7. Holley

    Holley Gearhead

    Kyllähän ne vanhenee. Onkos auto kanta-autokatsastettu? Just oli toisaalla kevyttä kiroilua aiheesta. Ne kyylää nykyään suurennuslasilla niitä prosentteja, ja ei kannattais päästää yli 35 sitä muutosta... järkyttävää touhua tämä harrastus nykyään!
    Sen sijaan jos sulla on auto rekisterissä(?), niin kyllähän sillä poikkeusluvalla joku numero täytyy olla ja ymmärtääkseni siitä pitäisi saada vaikka uusi kappale AKE:sta, jos alkuperäislupaa ei löydy. Ainakin minä vaatisin, jos joskus olisin maksanut 250 EUR poikkeuslupapaperista!
     
  8. Rockin' Reptile

    Rockin' Reptile 1st gear

    no kai se on sitte pakko pistää tuo voortti talviautoks ja ostaa ihan kunnon auto kesän ajeluihin, eli ameriikkalainen. tulee varmaan helpommaks.
     
  9. Holley

    Holley Gearhead

    Eiks joku Maverick jo näytä riittävän paljon Granadalta, eikä ole mitoissa/painoissakaan valtavia eroja...
     

Kerro tästä muillekin!