Isot skootterit, onko kokemuksia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja Mano, 6.3.2006.

 1. Mano

  Mano 1st gear

  Siis lähinnä puhun luokan 250 cc skoottereista kuten Suzuki Burgman, Yamaha Majesty ja Kymco Tsing-Tsong (tai jotain, kuiteskii se 250cc).
  Kovasti näitä kehutaan mutta minkätakia ne ei oo yleistyny ?
  Vai onko ne ihan vessapaperia :wc:
   
 2. Nasu Peetu

  Nasu Peetu 1st gear

  Ei nuo varmasti ole mitään vessapaperia. Suomessa vain tämä vakuutushinnoittelu on ollut pieniä moottoreita syrjivä, joten markkinoita ei hirveästi ole ollut. Nythän tuota on reilattu ja uskoisin pienten ja keskikokoisten (126-590cc) moottoripyörien ja skoottereiden markkinoiden virkistyvän.
  Nuo molemmat skuutterithan ovat nelareita..? Eikös nämä ole kovin pitkälti samoja laitteita kuin isoveljensä, mutta pienemmällä koneella? Kyllä noillakin varmaan ajonsa taittaa.
   
 3. L-R

  L-R Gearhead

  skootteri

  Malesiassa Kymcoa myydaan nimella Comel ja Thaimaassa se tunnetaan JRD:na. Ainakaan nuo merkit eivat taalla tunnu kovin suurta luottamusta, eika edes suosiota nauttivan, vaikka hinnat ovat huomattavasti edullisempia kuin esim. vastaavantyyppisten Honda, Yamaha, Suzuki yms. skootterien, mopojen, moottoripyorien jne. hinnat. Kymcoa en ole koskaan lahemmin tutkinut, mutta ainakin noissa lisenssivalmisteissa mm. muoviosien ja monien yksityiskohtien osalta laatu vaikuttaa huomattavasti huonommalle kuin tunnetummissa japanilaismerkeissa.
   
 4. bowtie61

  bowtie61 1st gear

  Syvältä :lol:
   
 5. Mano

  Mano 1st gear

  Ei tartte enää vastata, ostin jo :D :pinup:
   
 6. Nasu Peetu

  Nasu Peetu 1st gear

  Onneksi olkoon ja kevättä odottelemaan!!! Minkä ostit?
   
 7. Mano

  Mano 1st gear

  Jammu YP250. Vaimolle ostin, mutta täytyyhän tota itekkin kokeilla :D
  Tulis vaan kelit :mad:
   
 8. Nasu Peetu

  Nasu Peetu 1st gear

  No älä muuta sano!! Itselläkin tuo Italian keppihevonen olis ajoa vailla. On vaan täällä keskeisessä isänmaassa puoleen reiteen asti lunta ja lisää tulee koko ajan. Ristus.


   
 9. Mano

  Mano 1st gear

  Nyt kun paku on pajalla niin olen "joutunut" ajamaan jo 4 viikkoa töihin tuolla skootterilla (joka on siis 250 cc). Huippunopeus on n. 120 km/h, mutta siinä vauhdissa tuntuu jo aika pahoja tärinöitä, 100 on aika nappi nopeus. Se vaan harmittaa kun pääosa työmatkasta on motaria niin sais ajaakkin, nyt pitää "körötellä" :mad:
  Kevyt on ajaa, ja tuuli viskoo ihan mukavasti :lol:

  Yamahassa on muuten liian matala kate, umpikypärä on tarpeellinen jos on kylmä keli, muuten on naama jäässä :soosoo:
   

Kerro tästä muillekin!