Isot talvirenkaat (31">)

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja artz, 12.1.2016.

 1. Powerstroke

  Powerstroke Gearhead

  Oikeasti siis mielenkiintoista kuulla miten tollanen pelaa, jos siellä nyt mitään talvea edes on. Tuohan on hieman kuin 60 luvun hakkapeliitta kuvioltaan ja nastatkin.
   
  fudge85 tykkää tästä.
 2. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Miksi?
   
 3. musta pässi

  musta pässi Gearhead

   
 4. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Kärkkäisen renkaassa hieno SS kuviointi keskellä!
   
  juhamann ja Gary Grand tykkäävät tästä.
 5. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Korjaus edelliseen. Lunta näyttää tupruttelevan joten muutaman tunnin päästä veri punnitaan eli miten tuliuuvet kumit lumella pitää. Jos pääsen työmaalle elävänä...
   
 6. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Ilmoittelen kokemuksia myöhemmin. Nyt auton nokka kohti Poria, menossa Nätkinille huoltoon/vahvistukseen.
   
 7. karra

  karra Gearhead

  [​IMG]

  Nää nyt ei oo isot eikä talvirenkaat mutta taajama-ajossa ihan ok, vieno laulu kuuluu mikä ei nyt nouse mahdottomiin sfääreihin ainakaan satasen vauhdissa.

  [​IMG]
   
 8. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Do dii, vajaa 2000 mailia ajeltu 285/75/16 Atturo Trail Blade A/T M+S kumeilla. Täytyy sanoa että pettymyksen ne on tuottaneet, niille ketkä niitä etukäteen on negatiivisesti arvostelleet edes ääneti mielessään. Hiljaisemmat asfaltilla kuin bf goodrich all terrain ja pitää jäällä sekä lumella myös paremmin niin kiihdyttäessä kuin hiljentäessä. Tietysti luntahan ei ole vielä näillä leveysasteilla ollut ku 10 senttiä korkeintaan hetken ja nytkin vain pari senttiä. Goodricheilla pääs siis männä talvena 45cm hangessa joten sitä Atturoilla ei ole vielä päässy kokeilemaan. Rewiewien mukaan ei paksuun lumeen paras mutta ei se goodrich kai sekään ole umpihangessa paras.
   

Kerro tästä muillekin!