Itä-euroopan tapahtumat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja ESKRacing, 21.3.2017.

  1. ESKRacing

    ESKRacing 1st gear

    Tietääkö kukaan Itä-euroopan cruisingeista tms tapahtumista? Ollaan lähdössä laikka-avo impalalla 2.7.17 aamulaivalla Viroon ja siitä suuntana Kroatian split. Noin Viikko ollaan siellä ja takaisin ajellaan niin että ollaan haapsalussa American beauty car showssa viimeistään 14.7.
    Kiinnostaisi jos sattuisi matkalle osumaan jotain tapahtumaa..
    Ps. Seuraan saa lähteä ajelemaan, rento ja kostea reissu tiedossa :)
     
    impala67 tykkää tästä.
  2. impala67

    impala67 Double Gearhead

    tosiaan olisi mukava tietää varsinkin baltian pienemmistäkin happeningeista, niitä kuitenkin on muitakin kuin kurtnan rompe ja american beauty
    ...
     
  3. Inlinee

    Inlinee Gearhead

  4. rodhot

    rodhot Gearhead

    Yritin googlettaa Tallinnan crusingeista tietoa ,mutta en löytänyt kuin laululavalla olleista edellisien vuosien miitingistä (Hobiautode hooaja avamine). Onko joku löytänyt tälle tapahtumalle tämän vuoden ajankohtaa? Muita tapahtumia Tallinnassa?
     
  5. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Tuolla http://www.bhra.ee/ on ollut joskus aikaisempina vuosina ollut tietoa Tallinnan tapahtumista, mutta nyt näyttää hiljaiselta.
     
  6. Marklin

    Marklin Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!