Italiaanon kokoelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja blt4spd, 25.8.2003.

  1. blt4spd

    blt4spd Gearhead

  2. S.A

    S.A 1st gear

    Ei sentään ollu Hemejä ym. (onneksi) :grin:
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mutta täällä on siis Hemejä..
    AAPs garage Tiedän muuten tuon tyypin, joka omistaa nuo autot (yht. 22 autoa!) erään postituslistan kautta.

    Mailasin sen kanssa täs taannoin kysyen mistäs on noi löytänyt.. niin se kertoi mm. "My 71 Cuda 383 4 speed was paid about $1000, running and driving with 20000 miles, was in a junk yard." ja "The Hemi Cuda was paid $3500, a Bel Air 57 was paid $700, restored and sold for a nice profit. Same with 58 Eldorado, paid $20000 and sold for $45000." Wow, Hemi Cuda 3½ tuhatta taalaa!!
     
  4. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    :-o Ja minä kun olin aina siinä luulossa ettei noita italialaisia kiinnosta mitkään detroit vehkeet, mutta näköjään nekin sitten ymmärtää hyvän päälle.
     
  5. BuickS

    BuickS Gearhead

    Mikähän mahtaa olla Hemi Cudan hinta tänään?
     
  6. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Montako Hemi Cudia muuten tehtiin tehtaan toimesta? ite muistelen että joku kirja väitti että 666 kpl vuonna 1970 ja 115 kpl 1971

    _________________
    Fashions fade,real style never does.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Mr.Speed 2003-08-29 11:05 ]</font>
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hra Nopeus kirjoitti:
    >siinä luulossa ettei noita italialaisia >kiinnosta mitkään detroit vehkeet, mutta

    Kait se tyyppi tais olla kaukonäköisenä siinä asemassa, että oli ehkä ainuita italiaanoja, joka oli kiinnostunut jenkkiautoista ja jolle kelpasi noi vehkeet tuohon hintaan vuosia sitten (HemiCuda $3500 jne..)
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tarkennukseksi vielä, että se tyyppi löysi ja osti nämä autot siis Italiasta, mutta hinnat on muutettu taaloiksi. Esim. tuo 383 4-speed Cuda ei kelvannut 80-luvun alussa muille kuin tuolle Antonellolle ja haki sen romiksesta.. Tuo sivujen '57 DeSoto näyttää komeelle, ollut Italiassa uudesta asti ja myyty ekalle omistajalle vasta vuonna 1958 puoleen hintaan..
     

Kerro tästä muillekin!