Jäähdyttäjään tuulitunnelin rakentaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja 1963bonneville, 21.3.2015.

  1. petrib1

    petrib1 Gearhead

    On tiivistetty tuo kotelon ala-osa. flektit vetää pelkästään syylärin läpi. Edessä on iso välijäähdytin joten etupuolelle ei ole mahdollista laittaa puhallinta. Tuon kokoluokan flektit on maksimit mitkä sopii takapuolelle. Vahva tunne et nuo bilteman flektit ei oo saman tehosia ilman tuotoltaan kuin spal valmisteet..
     
    xarper tykkää tästä.
  2. 3964

    3964 3rd gear

    Itsellä huonoja kokemuksia nuista biltema/motonet flekteistä jatkuvat lämpöongelmat kaupungissa,vaihto originaali flektiin korjasi tilanteen(oem oli pienempi mutta ilmaliikkui paremmin)
     

Kerro tästä muillekin!