Jäähdyttäjän letkun supistaminen.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Mr Dart, 13.4.2016.

  1. Mr Dart

    Mr Dart Gearhead

    Tarvitsisi supistaa moottorin vesipumpulta lähtevä 44 mm vesiletku sopivaksi 38 mm jäähdyttäjän lähtöön. Muistan jossain nähneeni valmiita moldattuja letkusupistuskappaleita tai sitten metallisia erikokoisten letkujen väliin laitettavia supistajia. Nyt en onnistu löytämään kumpiakaan mistään. Onko tietoa mistä voisi löytyä?
     
  2. C2.0

    C2.0 Gearhead

    En tiedä supistajista, mutta juuri tilasin perus varaosaliikkeestä haitari mallisen 38/44mm. Gates merkkinen letku ja niitä oli eri piituuksia saatavana.
     
  3. KajS

    KajS Gearhead

    Nuo haitarimalliset on paras, jos löytyy sopiva. Yritin Slanttivaniin sovittaa jotain 60-luvun Toyota Crownin ylävesiletkua, muttei onnistunut. Tein sitten slantin omasta ylävesiletkusta ja V60 Volvon alavesiletkusta teräsputkea ja klemmareita apuna käyttäen ylävesiletkun, joka osaa kiertää ilmastoinnin kompuran, Hyvin toiminut jo vuoden. Ei mikään näyttelyviritys kuuden klemmarin kanssa.
     
  4. Camino81

    Camino81 1st gear

    Motonetista löytyy metallinen supistus palikka jossa eri kokoja. Itse tein siitä.
     

Kerro tästä muillekin!