Jäärata-ajopäivä Hankasalmella La 14.2.2009

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jps, 30.1.2009.

 1. jps

  jps 3rd gear

 2. mach

  mach 1st gear

  Täälä sitä otetaan miehestä mittaa. Renkaanpotkijat taas kesällä nähdään. :rotfl:
   
 3. DX

  DX Double Gearhead

  Tossa mainosvideolla oli aika hidas rata ja hitaanpuoleisia ovat autotkin eikä niissä oletettavasti oleva kemppilukko ole jäälle se kaikkein nopein perä ajettavaksi,
  mutta hauskaa tulee olemaan, sen takaan.

  Tekis mieli sanoa että se ruisku ohc sierra (is?) on noista kärryistä nopein, seuraavaksi ehkä 360 ruuttavolvo tai päinvastoin.
   
 4. mach

  mach 1st gear

  Kisat alkaa siinä puolenpäivän seutuun n. 12.30. Koitetaan olla paikalla jo 12.00 niin ehtii tutustua rataan ja kalustoon. :rotfl:
   
 5. musse68

  musse68 1st gear

  Me ainakin Napataan Grilli Hummerin konttiin ja suunnataan kohti hankasalmee... :lol:
   
 6. mach

  mach 1st gear

  Jos 11.00 koitettais lähteä tallilta. Turha kymmenellä autolla mennä. Otetaan makkarat, oluet ja colat kyytiin ja menoksi. Grillihän näköjään tulee jollain paremmalla kyytillä... :poff:
   
 7. mach

  mach 1st gear

Kerro tästä muillekin!