jäärataa

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja tuiremc, 30.12.2002.

 1. tuiremc

  tuiremc Gearhead

  Onkohan kellään muulla tullut mieleen jäärata-ajot amerikkalaisilla? Olisi kerrankin todella piiitkää hallittua kurveissa...:wink:
   
 2. fisu

  fisu Gearhead

  jeah, kysyin piruuttaan joskus 15":n piikkipyörien hintaa ja tulin siihen tulokseen että ajetaan sitä jäärataa vaan jollain pienemmillä kiuluilla :wink:
   
 3. 454SS

  454SS 3rd gear

  15" piikkipyörät alkaa nykyään olla yleisin käytetty koko, joten niitä saa hyvin edullisesti muutaman pätkän ajettuina ralliäijiltä
   
 4. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Missä päin Suomea nykyään saisi edes ajaa kisaa jäällä?

  Eikös nuo jäärata-ajot kielletty kun olivat kuulemma niiiin saastuttavia...
   
 5. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Meren tai järven jäälle ei taida tosiaan saada lupaa ihan helpolla mutta Kotkassa taidetaan ajaa tänäkin vuonna jäärataa endurance-kalustolla jäädytetyllä moottoriradalla.
   
 6. Buick 53

  Buick 53 Gearhead

  Omistin joitain vuosia sitten 63 avo corveten ja ajoin sillä yhden historic jäärata kisan ja oli muuten sairaan hauskaa.
  Manuaali ja kasi,pitkiä sladeja.
   
 7. coronetti

  coronetti 1st gear

  ruvetkaa ajaa rokkirallia.turbot kiinni pikkulohkoihin ja menox.
   
 8. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Ainakin Kouvolassa Sheikin järjestämissä rokkirallikisoissa on ollut mielenkiintoistakin kalustoa, Valianttia yms. ja hauskimman näköistä oli yhden vanin meno kisassa. Ajoi nimittäin vielä ihan rivakasti, voimaa tuntu olevan ja sladit riittäviä :grin: :grin: :grin:
   
 9. coronetti

  coronetti 1st gear

  olen pari kisaa ajanu sil dodge sportman vanil ku veli teki ittellee uuden ajokin siitä stw coronetist.se on pirun kiva harrastus, varsinki vanin puikois.... suosittelen. ja nyt on uus luokka tullu ja turbot on sallittuu ja auton myyntihinta on 1500e
   
 10. Vilkuna

  Vilkuna Gearhead

  Kerran oli kisoissa '60 Bel Air. Ei oo mikään kaikkein nopein ohjaus :smile:
   
 11. Le Mans

  Le Mans 1st gear

  60 luvulla ja 70-luvun alussa ajettiin ihan oikeesti jäärataa commando-valianteilla. Ja pärjäsivätkin ihan kivasti. Tehtaan miehet ihmetteli, miksi joku halusi optiona 2d tolppaan vain manu-askin ja commando-myllyn...
   
 12. Lassi

  Lassi Gearhead

  TM:ssä tai Tuulilasissa oli joskus juttua noista ajoista.Kuvissa näkyi olevan myös Mersuja ja PvVolvoja.Varmaan viimevuoden numeroista saattas löytyä tuo juttu.
   

Kerro tästä muillekin!