jäärataa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja tuiremc, 30.12.2002.

  1. tuiremc

    tuiremc Gearhead

    Onkohan kellään muulla tullut mieleen jäärata-ajot amerikkalaisilla? Olisi kerrankin todella piiitkää hallittua kurveissa...:wink:
     
  2. fisu

    fisu Gearhead

    jeah, kysyin piruuttaan joskus 15":n piikkipyörien hintaa ja tulin siihen tulokseen että ajetaan sitä jäärataa vaan jollain pienemmillä kiuluilla :wink:
     
  3. 454SS

    454SS 3rd gear

    15" piikkipyörät alkaa nykyään olla yleisin käytetty koko, joten niitä saa hyvin edullisesti muutaman pätkän ajettuina ralliäijiltä
     
  4. Fordhomo

    Fordhomo Gearhead

    Missä päin Suomea nykyään saisi edes ajaa kisaa jäällä?

    Eikös nuo jäärata-ajot kielletty kun olivat kuulemma niiiin saastuttavia...
     
  5. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Meren tai järven jäälle ei taida tosiaan saada lupaa ihan helpolla mutta Kotkassa taidetaan ajaa tänäkin vuonna jäärataa endurance-kalustolla jäädytetyllä moottoriradalla.
     
  6. Buick 53

    Buick 53 Gearhead

    Omistin joitain vuosia sitten 63 avo corveten ja ajoin sillä yhden historic jäärata kisan ja oli muuten sairaan hauskaa.
    Manuaali ja kasi,pitkiä sladeja.
     
  7. coronetti

    coronetti 1st gear

    ruvetkaa ajaa rokkirallia.turbot kiinni pikkulohkoihin ja menox.
     
  8. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ainakin Kouvolassa Sheikin järjestämissä rokkirallikisoissa on ollut mielenkiintoistakin kalustoa, Valianttia yms. ja hauskimman näköistä oli yhden vanin meno kisassa. Ajoi nimittäin vielä ihan rivakasti, voimaa tuntu olevan ja sladit riittäviä :grin: :grin: :grin:
     
  9. coronetti

    coronetti 1st gear

    olen pari kisaa ajanu sil dodge sportman vanil ku veli teki ittellee uuden ajokin siitä stw coronetist.se on pirun kiva harrastus, varsinki vanin puikois.... suosittelen. ja nyt on uus luokka tullu ja turbot on sallittuu ja auton myyntihinta on 1500e
     
  10. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    Kerran oli kisoissa '60 Bel Air. Ei oo mikään kaikkein nopein ohjaus :smile:
     
  11. Le Mans

    Le Mans 1st gear

    60 luvulla ja 70-luvun alussa ajettiin ihan oikeesti jäärataa commando-valianteilla. Ja pärjäsivätkin ihan kivasti. Tehtaan miehet ihmetteli, miksi joku halusi optiona 2d tolppaan vain manu-askin ja commando-myllyn...
     
  12. Lassi

    Lassi Gearhead

    TM:ssä tai Tuulilasissa oli joskus juttua noista ajoista.Kuvissa näkyi olevan myös Mersuja ja PvVolvoja.Varmaan viimevuoden numeroista saattas löytyä tuo juttu.
     

Kerro tästä muillekin!