Jämsän suunnalta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja joopa, 1.1.2010.

 1. juhhi

  juhhi Gearhead

  2kpl -73 Chargereita toinen 340:llä, -76 New Yorker, -69 Firebird(Janne on tainnu sen hukata jo) -73 Vega Wagon kasilla, Chevy pick-uppeja muutama kpl yks paripyörillä. Kyllä kalustoa on pienessäkin kylässä...
   
 2. joopa

  joopa 1st gear

  Mistähän tommonen v8 farkku vega mahtaa löytyä?Niitä ei pitäs tietääkseni olla suomessa kovinkaan monta.
   
 3. juhhi

  juhhi Gearhead

  Ei taida montaa olla liikenteessä. Kaikki on rakennettu kisavehkeiksi, tämä yksilö orkkiksen näkönen. Niin ja Inkkareita ja Harrikoita on myös vaikka kuinka ja paljon.
   
 4. joopa

  joopa 1st gear

  Terve taas Jämsän seudun harrastajat.Nyt olis tarjolla varaosa ja korjaamon tavaraa lähes poiskanto hintaan.Lopetan pajan Jämsässä kiukkoilankadulla kesäkuun loppuun ja hävitän varaosa varastoa ja työkaluja ennen kun siirrän loput varastoon muualle.Jotain semmosiakin osia löytyy 60-70 luvun autoihin mitä ei ole Simollakaan :) osat on uusia ja jotain löytyy jenkkeihinkin pääosin chevyyn.Myytävät tavarat on yksityisessä omistuksessa eikä sisällä alv vähennysoikeutta.Penkomaan saa tulla kun soittelee etukäteen,esim,osia löytyy laidasta laitaan muttei korinosia.Soitella saa numeroon 040-5743594 Petri liimatainen
   
 5. joopa

  joopa 1st gear

  Sen verran käyty tavaroita läpi tällä viikolla et pystyy sanomaan että melkonen aarreaitta esim,-60,-70 ja -80 luvun takaveto fordeihin.Escortiin,capriin,taunukseen,cortinaan ja vielä sierraankin löytyy aikamoinen kasa osia.Amazoniin ja140sarjan volvoihin löytyy jotain ja kuplaan muutama pyörän laakeri.Offikka miehille suzukin ja mitsun nelivetoihin kardaanin ristikoita ja kaikkee muuta kasapäin.
   
 6. joopa

  joopa 1st gear

  Kovin vaikeaa tuntuu olevan löytää harraste tallipaikkaa täältä päin mikä olis yhtään järki hintanen.Elikkä tietääkö kukaan mistä löytäs tai kannattas kysyä jotain kahen auton paikkaa (20-30m2)missä nyt ei talvella ihan paleltus ja voimavirtaa sais tulla et sais joskus hitsata.
   
 7. Jaccez

  Jaccez 3rd gear

  Mulle vois kanssa laittaa viestiä jos löytyis joku vähänkään siedettävä tallipaikka yhelle autolle.
   
 8. kujalmi

  kujalmi Gearhead

  Pitkästä aikaa tänne sivuille eksyessäni löytyi tämmöinen viestiketju joten ilmoittaudutaan myös. Jämsän seudulla pääasiassa vaikutan, jos en ole ulkomailla kuten nyt. Kalustosta löytyypi nyt 2006 Charger, 1996 Grand Cherokee ja 1976 Corvette.

  Mikäli seutukunnalla on tallipaikan tarvitsijoita niin voi myös ottaa yhteyttä, voi olla että lähitulevaisuudessa voin auttaa asiassa.

  Mika
   

Kerro tästä muillekin!