Järkevä hinnoittelu??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Timmo, 21.9.2003.

  1. Timmo

    Timmo 1st gear

    Katselin tuossa keltaista pörssiä yks päivä ja huomasin että auto minkä ennen sai tuhannella markalla maksaa nyt tuhat euroa, hei haloo, onko valuutan vaihtuminen vienyt ihmisiltä järjen päästä?

    Katsotaan esimerkkinä c-kadetteja mitä meikällä oli aikanaan, leimatun sai tonnilla ja leimaamattomasta maksoin 600 ja vein leimalle. Nyt ei näytä peruskadettia saavan alle 500 euron.

    Missä on ne kaikki 1000 markan leimatut käyttöautot?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    ei sellasia ole enää. hinnat on noussu
     
  3. HenkkaTurust

    HenkkaTurust 1st gear

    Ne on nykään joko 150€ tai 200€ leimattuja käyttöautoja. Nykään näkee myös leimattuja toimivia 0€ käyttöautoja vaihtavan omistajaa, tai sitten ne paalataan.
     
  4. Vani76

    Vani76 Gearhead

    Multa saa kasiviitosen Saab ysisatasen rekisteristä poistettuna ilmatteeks.
     
  5. Fordhomo

    Fordhomo Gearhead

    Mä myin justi kilvissä olleen Escortin jossa ei myöskään ollu verorästejä, också 50 urolla. Kauppa käy ja karavaani kulkee :grin:

    p.s ja huutokauppasin sen varaosa Fiestankin. Meni hurjaan 1 euron hintaan... ois pitäny laittaa ehkä 10 een hoovee?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Fordhomo 2003-09-27 23:27 ]</font>
     
  6. chevy76

    chevy76 1st gear

    Meille kelpais tänne itä rajalle päin noita alla 50 ja ilmaset romut.Tietysti sen pide kulkea eteenpäin ja lämmityksen pide toimia..Peltoauto/romutus kisoihin..Takavetoiset tietysti etusijalla.. =)
     
  7. Timmo

    Timmo 1st gear

    Vaan saako sitä leimaan ilman jumalatonta hitsaussavottaa?? :grin:
     
  8. Fordhomo

    Fordhomo Gearhead

  9. 454SS

    454SS 3rd gear

    Missä on ostajat, joille kelpaa suunnilleen sadan euron käyttöauto, jossa leimaa jäljellä? Jos joku tarvii, niin soittakoon heti numeroon 040 5169656.
     
  10. herrakani

    herrakani 1st gear

    Aika nopee vaihtuvuus tuntuu olevan noilla alle 300 euron autoilla. Tossa syksyllä ostettiin varmaan 300 eurolla keltasia ja punasia autopalstalehtiä, ja soitettiin melkein jokaiseen, joka oli katsastettu, eteläsuomessa ja leimaa jäljellä ~vuoden loppuun. Parin viikon soittelun jälkeen saatiin Subaru 200 euroon.

    Yleisiä kustannuksia tuli jotakuinkin siis 3 kertaa sen verran kun auton hinta, puhelin ja lehtimaksuina. Onneksi ei sentään tarvinnut turhaa ajella kattomaan autoja, jotka olis luvattu toiselle, tjsp. Muttakun sovittiin, että yli 300 euroa ei makseta. :smile:

    Päähänpistot maksaa aina.
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    [​IMG]
    Siinä on mun 200€ käyttöauto. :grin:
     
  12. Vani76

    Vani76 Gearhead

    Ja tien sivussa, käyttöauto!?!
     

Kerro tästä muillekin!