jäsenex

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja chevy-36, 25.6.2005.

  1. chevy-36

    chevy-36 1st gear

    miten toimia kun haluisi jäseneksi. :eek:
     
  2. boomboom

    boomboom Gearhead

    Moro, jäsenex pääsee kun laittaa 20 euroa tilille OP 533802-215376, saajaksi Finnish Street Rod Association ry tai vaan FSRA ry. Laita viesti kohtaan täydelliset osoite ja muut yhteystiedot sekä jäs.maksu 2005. Jos mahtuu niin laita myös autosta tiedot. Mikään pakko ei ole omistaa rodia eikä autoa ollenkaan liittyäkseen kerhoon. Postista tipahtaa sitten jossain vaiheessa jäsenkortti ja lehti ym lippusia.

    T:FSRA Vexi
     
  3. nash

    nash 3rd gear

    onkos mahdollista näin kesken vuoden liittyä jäseneksi vai täytyy odottaa ens vuoteen?
     
  4. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Kyllä jäsenex voi liityä kesken kuluvaa vuotta.. itse liityin viime vuonna tamperee hot rod show:ssa :p
     
  5. boomboom

    boomboom Gearhead

    Joo liittuä voi koska vaan, ohjeet tossa ylempänä. Loppuvuodesta liittyvät eli joskus lokakuussa ja jälkeen liittyneet kuittaa seuraavan vuoden samalla maksulla.

    Vexi
     
  6. nash

    nash 3rd gear

    sainpas vihdoinkin liityttyä tampereella jäseneks
     
  7. Tuumer

    Tuumer Gearhead

    Laitoin 15.11.2006 maksuun jäsenmaksun tarvittavine tietoineen, mutta mitään lippuja, lehtiä tai vahvistuksia ei ole saapunut.. :cry:
     
  8. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Pistähän nimimerkille BOOMBOOM uudelleen tietosi yksityisviestillä niin hän tsekkaa tilanteen.
     
  9. boomboom

    boomboom Gearhead

    Terve, kyllä maksettu on ja nimi on jäsenlistassa joten lehtikin pitäis olla lähtenyt kun kpl määrät täsmäsivät, jos ei ole vielä huomennakaan tullut niin laita postia niin uutta pukkaa.

    Vexi
     
  10. Tuumer

    Tuumer Gearhead

    Tulihan se sieltä, eli turhaan hätäilin. Kiitos!
     
  11. boomboom

    boomboom Gearhead

    No hyvä että tuli, tolla jäsenmaksullahan kun liityit noin loppuvuodesta niin sehän kattaa tämänkin vuoden automaattisesti, jäsenkortti lähtee tässä jossakin vaiheessa liikkeelle sinnepäin.

    Vexi
     
  12. nash

    nash 3rd gear

    koskas tuo tän vuoden jäsenmaksu pitää maksaa?
     
  13. boomboom

    boomboom Gearhead

    No perkkele, hyvä et on aktiivisia jäseniä tässäkin asiassa, älä hättäile viä, laitan tilisiirtolomakkeet tulemaan kunhan saan ne ekana hommattua. Luultavasti tos helmikuun aikana mut ainaki niin aikasi et saadaan maksut selville ennen vuosikokousta että kaikki halukkaat pääsee äänestään sit uutta pj:tä ja muutakin hallitusta. Ja vielä tiedoksi että pj:hän valitaan erikseen ja 5 muuta hallituksen jäsentä sit omassa äänestyksessään, sitten kun pj ja hallituksen jäsenet on valittu ja kokous on ohi, niin tuore hallitus pitää oman ns järjestäytymiskokouksen samassa paikassa ja valitsee joukostaan vara pj:n. Tiedoksi vaan kun olin haistavinani halukkuutta hommaan.

    Vexi
     

Kerro tästä muillekin!