Jäsenmaksu 2005

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Mopar-Mamma, 28.1.2005.

  1. Mopar-Mamma

    Mopar-Mamma Gearhead

    Fmagazine 01/05 postitetaan ainoastaan vuoden 2005 jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille. Jos olet unohtanut jäsenmaksun maksamisen, ei hätää - jäsenmaksun (20 €/varsinainen jäsen ja 8 €/perhejäsen) ehdit maksaa vielä tämän kuun loppuun mennessä. Muistathan käyttää viitteellistä pankkisiirtoa ja ilmoittaa nimesi ja osoitteesi, että jäsenrekisterin tiedot pysyvät ajantasalla.
    Talvista tammikuun loppua :D Pipsa
     
  2. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    No mää olen nu hukassa eikös kotio tuukkaan maksulappua tai tota lehtee T: viime vuoden jäsen.
     
  3. always bb

    always bb Gearhead

    Ei tarvii enää maksaa mitään 20 eurosia kun eipä noita lehtiäkään tullut eikä muutakaan etuuksia FMA jäsen 2004 mutta ei 2005 >...
     
  4. roope

    roope Gearhead

    Terve taas !

    Jäsenmaksulomake olisi pitänyt tulla kaikille v.2004-jäsenille viimeisimmän lehden välissä.Mikäli et ole saanut jostain kumman syystä lehteä niin katso maksutiedot kotisivuiltamme.Matti ja Maija myöhäiset saavat sitten v.2005 lehtensä myöhemmin.

    Terv: Roope.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    juu tuli maksettua 2004 maksut, mutta ei paljo viimistä lehteä näkyny ja liittyminenkin oli sen verran hankalaa et ei jaksa enää vaivata päätä vuoden 2005 jäsenmaksuista.

    pettynyt jäsen
     
  6. Windsor

    Windsor Gearhead

    Millonkas toi Fmagazine 01/05 postitetaan? Ja niille kenelle lehti ei ole jostain syystä ilmestynyt, niin voi ottaa aiemmin ilmestyneen lehden kouraan ja katsoa sieltä puhelin numeron johon voi soittaa ja ilmoittaa ettei ole lehteään saanut! Luulen että saatte lehden hyvin pikaisesti, jos vaan laskut on maksettu. Jos olisin itse tilannut esim. hesarin ja se joku päivä lopettaisi tulemisensa, niin aivan varmasti soittaisin että mistä kiikastaa... :odroll:
    Tietysti jos ei ole saanut yhtään numeroa, niin huono on katsoa edellisestä lehdestä numeroa... :rotfl:
     
  7. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Niinpä.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niinpä niin.....Mut se numero löytyy näiltä sivuiltakin..... :lol:
     
  9. TeeTee

    TeeTee Gearhead

    Näiltä sivuilta?? Itseasiassa osoitteesta www.moparkerho.net löytyy yhteystiedot kaikkein parhaiten. Tämä keskustelupalstahan on vaan linkitetty tuonne FMA:n sivulle. :odroll:

    Joo, mutta tosiaan. Jos on lehden tulemisessa tai jäsenyysasioissa epäselvyyksiä, niin yhteyttä vaan reippaasti asianomaisiin henkilöihin. Kyl se sieltä pitäisi selvitä.
     
  10. welran

    welran 1st gear

    ei nyt selvinny, onko se 1/05 tullu jo, vai millon sitä ois aika odotella?
     
  11. Mopar-Mamma

    Mopar-Mamma Gearhead

    Lehti on postitettu perjantaina 18.02.2005 ja näin ollen pitäisi olla kerhon jäsenillä tämän viikon loppuun mennessä (postikulujen pienetämiseksi lehti postitetaan 2. luokassa).
    T:pipsa
     

Kerro tästä muillekin!