Jäsenmaksusta...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja TEKELE, 15.5.2006.

 1. TEKELE

  TEKELE Gearhead

  Hei sotapäälliköt mites on nyt nää tän vuoden jäsenmaksu-jutskat? Meinaan jotta oliskohan pitäny jo tulla lasku postissa vai käykö niinku vuos takaperin (=täällä ei mitään laskuja näkyny sillon, ei nytkään, liekköhän edes mun oikea osoite papereissa)? Täs siivoillessa löyty vanha jäsenkirje vuodelta 2004 jossa on Pieksämäen Osuuspankin tilinumero 534000-221547, liekkö käypänen vai meneekö tolla jo hynät johonkin Kuuromykkien pikkulintujen viittomalauluopetukseen :rotfl:

  t: Manu Korhonen

  p.s. Jos kohdaltani joku joka viitsisi tarkistaa osoitteen ja löytää vielä kerhon papereista kirkkotielle vievän osoitteen ovat paperit siltä osin tällöin sen tiedon osalta vain vajaat 2 vuotta jäljessä, osoitteena toimii nykyään (jo 2004 syksystä saakka) Pihkapolku 5, 76100 PMK :odroll:
   
 2. oinut

  oinut 1st gear

  Jäsenyydestä ja jäsenmaksusta

  Onnistuukohan liittyminen tätä kautta ? Onko ohjeita jossain muualla
  näin netin kautta saatavissa ? Jäsenmaksun maksaminenhan onnistuu kun tilitiedot vain tiedossa...
   
 3. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Kylläpä toi TEKELEen mainitsema tili on edelleen oikea, mutta ihmettelen suuresti miksi ihmeessä maksaa se jäsenmaksu :rotfl:

  UCC ry:llä on se ongelma, ettei yhdistyksellä ole aktiivista johtokuntaa tai puuhamiestä tai -naista. Nykyinen johtokunta (= kutakuinkin kaikki jotka kokouseen tulivat) kun koostuu kiireisistä ihmisistä, joista pääosa on viikot muuallapäin Suomea ja ne harvat, jotka ovat paikkakunnalla ovat muuten kiireisiä ja heidän aikansa kuluu Big Wheelsin organisoinnissa.

  Tarvittaisiin siis uusia aktiivisia ja innostuneita ihmisiä pyörittämään yhdistystoimintaa, sillä yhdistys on yhtä kuin sen jäsenet ja jos jäseniä ei ole, eipä ole juuri yhdistystäkään :(

  Muistutetaan vielä tähän loppuun että Overdrive.fi-nettisivustolla ja USA Car Club Pieksämäki ry:llä ei ole mitään kytköksiä toisiinsa eli UCC ry:n jäsenmaksu ei ole Overdrive.fi:n "jäsenmaksu".
   

Kerro tästä muillekin!