Jakajan kannen tunnistusta... AC Delco

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jussi289, 9.1.2019.

  1. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Jemmassa pari käyttämätöntä kutosen kantta. Mulla ei kokemusta kutosista ollu enää aikoihin, niin ei muista. Olisko nää jotain Letukan 250-292 kutosen kansia? Ruuvikiinnitys. NOS osia, molemmat made in USA. Vähän erilaisia, mutta samaan paikkaan selkeesti sopivat.
    [​IMG]
     
  2. Arvauksesi on ainakin hyvä. Tässä Ebay -ilmoituksessa on kovin samannäköinen Delcon kansi. Siinä on myös kuvattu vanhoja Delcon luettelon sivuja. Jos on sama, niin kannattaa tallentaa noi kuvat.

    [​IMG]
     
  3. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Juu, ton mukaan täsmää. Delcoja nää munkin on. Paketit hukassa kyllä ja toisesta ihan pieni pala irti alareunasta, mutta muuten oikein uuden veroisia.
    Joutaa halvalla jollekin...
     

Kerro tästä muillekin!