Jakolaatikko kysymyksiä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja jake81, 16.4.2015.

  1. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Eli ei pidä yleistää hinnoitteluja :rotfl:
     
  2. jake81

    jake81 Gearhead

    No ei vissiin sit. :D Pistän sulle yv. tiivisteen tiimoilta.
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Miksi yv?? Tilaat ja tuut hakeen tai .... Jep, toimituskulut on ne kalliit mulla, koska jostain kumman syystä kuski haluaa edelleen palkkaa ajoajastaan Matkahuoltoon tai Postiin, kun ei ole ilmaisia kuskeja edelleenkään näkynyt, vaikka on haettu (ja laillisesti ilmaista kuskia ei taida saada ottaa, se on jotain syrjintää, jos hankkii orjan....)... :-? :-?
     
  4. jake81

    jake81 Gearhead

    Jep jep. onko toi linkin takaa löytyvä tivari just se oikea??
     
  5. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    On se, tosin taitaa nykyään olla isompi tiivari, jossa on perforointi sille kuvan mallille.... Eli naps naps perforointia myöten ja ylimääräiset pois ja saat kuvan mukaisen tuotteen, en tiedä miksi se tulee nykyään niin...
     
  6. jake81

    jake81 Gearhead

    Kaveri tulee tänään hakeen mulle sen tiivarin niin ei tarvi posti maksuja.
     
  7. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Joo, se kävi jo!!
     
  8. jake81

    jake81 Gearhead

    Niinhän se ilmotteli jo. Kiitoksia tästä ja jos/kun tulee vielä jotain tarpeita niin soittelen sit suoraan.
     
  9. Hävittäjä

    Hävittäjä 2nd gear

    Täytyy vähän sekaantua hinta keskusteluun:D Vaikken kovin paljoo tiedäkkään, kun en oo myyjänä. Swt:llä eri hinta mutta eri tuote myös. Meidän ohjelmat ja kirjat ei tarjoa jeepin tilkettä chevyyn. Tiiviste oli gm orginaali varaosa ja hinta sen mukainen, tarvike valmistajan tilkettä ei kait oo meidän toimittajilla ollut kauaa tarjolla kun ei ole huomattu hyllyyn ottaa. Ja mitoista tietämättä, on se ainakin erinäköinen paperi lätkä, tiiviste pintaa paljon leveemmälti. Ton näkönen: https://www.rockauto.com/catalog/morein ... 550&jpid=0
     
  10. jake81

    jake81 Gearhead

    Tottakai orkkis osa on aina kalliimpi ja jos olis oikein kiire ollut niin olisin ostanut sen. Eniten tyrmistyin noitten stefojen hintoja, oli meinaan hilkulla etten pudonnut perseelleni kun kuulin. Onhan swt:llä hyvin kamaa hyllyssä ja saa melko nopeasti kaikkee.
     
  11. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

     
  12. jake81

    jake81 Gearhead

    Onkos mitään konstia miten sais tarkistettua ton jakotoosan ö-pumpun toimivuutta? Tai mitä yleensäkin kannattais tarkistaa ennenkun laittaa toosan paikalleen?
     
  13. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jokusenkymmentä purkanut enkä ole yhdestäkään löytäny rikkinäistä öölipumppua. Se on helppo varmistaa kun purkaa sen osiksi, siis jos epäilyttää.
     
  14. PauliR

    PauliR 3rd gear

    Montako ehjää oot löytäny?
     
  15. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Nyt en kyllä jummarra :rotfl: .
     
  16. jake81

    jake81 Gearhead

    Tänään hain ehjän jakotoosan ja jurtaanin mutta huomasin sit sellaisen asian että "uus" kardaani on n.2cm lyhyempi kun vanha. Elinten luovuttaja oli -95 k1500 suburban ja meillä on -94 k-2500 vastaava.
     
  17. jake81

    jake81 Gearhead

    Jos joku tarvii varaosia np-241:seen niin vanhassa toosassa on vielä jotain ehjää.
     
  18. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Mitäs siitä sitten meni?
    Löytyiskö 32-poorista sisäänmenoakselia? :eek: Eli se planeettapaketin kantaja..
     
  19. jake81

    jake81 Gearhead

    Ei oikein pysty sanoon mikä antautu ekana, veikkaisin hännän lukkorengasta. Akseli on kyllä ehjä mutta jotain laakeri murua oli sielläkin. Ootko mistäpäin jos tuut kattoon?
     
  20. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Se hännän lukkorengas on se yleisin syy NP-241:sen hajoamiseen. Sihen löytyy lukkorenkaan korvaajaa, pariakin eri mallia olen myynyt, nyt taitaa olla vain sitä prempaa/helpompaa mallia varastossa....
     

Kerro tästä muillekin!