Jarrujen ilmaus ilman apumiestä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja flw-65, 18.3.2011.

  1. duster73

    duster73 Gearhead

    polkupyöränventtiili ajaa saman asian :)
     
  2. eski

    eski 1st gear

  3. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Omissa laitteissa on nesteet valuneet ihan omalla painollaankin, siinä samalla kun tekee muita huoltohommia. Voi toki sivumennen muutaman kerran polkaista hitaasti polkimen pohjaan. Kun vain huolehtii että letkun pää on pullossa pinnan alla. Ei ole sitä letkunpätkää ja pulloa kummempia apuvälineitä tarvinnut.
     
  4. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Jos yhtä satulaa käyttää irti niin siinähän se ilmaantuu kun pistää putken takasin kiinni ja aukasee ilmaruuvin..täyttyy parissa minuutissa.Pitää vaan huolen että säiliössä riittää neste.
     
  5. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Oli tarkoitus ilmata jarruja putken vaihdon jäljiltä... Kahden tunnin perseilyn jälkeen yksi ruuvi on poikki ja nysää näkyy noin 5 mm. Ennen kun aloin vääntämään ruuvia auki, olin liuottanut sitä crc:llä ja paukauttanut päähän. No, poikki se nyt on jokatapauksessa. Porasin siihen 4 mm reiän ja kiersin sinne vastakierretapin. Tappi luonnollisesti katkesi sinne ruuvin sisään. Eipä mittään. Aloin hitsaamaan siihen nysään mutteria ja väänsin taas, ja mutteri ei pysy kiinni. Toistin tämän n. puolen kymmentä kertaa ilman läpimurtoa. En vaan saa pysymään niitä kiinni. Eli helppaa kun vääntää voimalla. Tässä vaiheessa katsoin parhaaksi poistua tallista.

    Mitä koitan huomenna? Heti pääsis katsastamaan autoa kun sais vähän ilmaa pois järjestelmästä.
     
  6. kmovat

    kmovat 1st gear

Kerro tästä muillekin!