Jarrulevyjen materiaali

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Jülppü, 18.6.2013.

  1. Jülppü

    Jülppü 2nd gear

    Tarkoitus olisi tehdä itte jarrulevyt. Koeluontoisesti. Onko jotain "suositusta" mistä materiasta rupian jörnimään? Jälkikäsittely?

    Onko kukaan tehnyt?
     
  2. Tyttöprinssi

    Tyttöprinssi 1st gear

    Formuloissa on keraamiset, valmista sellaiset savesta.
     
  3. JariV

    JariV 2nd gear

    Pallografiitti-valurauta.
     
  4. TiM

    TiM 1st gear

    Olisko ollut ihan FE 37 levy, eli nykyisin kai S235JRG2, mistä tehtiin kerran ralli-Eskoon levyt joka nurkkaan. Navat tehtiin alumiinistä että saatiin itse jarrulevyt tehtyä suorasta levystä. Hyvin ne toimii, ainoa haitta niissä on soiva ääni jarrutuksessa. 8)

    Ekassa kisassa taukohuollossa nostettiin auto pukkien varran ja kaikki renkaat pois, voi sitä ihmettelijöiden määrää kun levyt oli tehty niin isoiksi kun 15" vanteen sisään mahtui. Kyselivät sitten että mistä noi levyt on otettu, niin yksi meidän huoltomiehistä vastas siihen että ne on DC-9:n laskutelineestä... tuli sellainen kunnioittava hiljaisuus... :rotfl:
     
  5. Janne_P

    Janne_P 3rd gear

    Varaosaputkan tiskiltä tarjoillaan todennäköisesti suomugrafiittiraudasta valettuja kiekkoja.

    Moottoripyöriin leikkelevät levyjä rosterista ja duplexista. Domex 355 MC lienee myös hyväksi havaittu jarrulevymateriaali.
     
  6. Jülppü

    Jülppü 2nd gear

    Selvä! Eiku sorvi pyörimään. ...Ja dreija sitä savea varten tietenkin!
     
  7. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Tuttu teki ultrakevyen lentsikan levyt sirkkelinteristä. En tiedä millä nuotilla ne soivat...
     

Kerro tästä muillekin!