Jarruosat Jenkeistä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja sysler, 2.8.2007.

  1. sysler

    sysler 1st gear

    Oisko kellään käytännön kokemusta miten saisi edulliset rahdit usasta suomeen? tarkoitus olisi tilata Californiasta jarrusatsi joka maksaa about $800.Rahtaus tapahtuisi USPS:n kautta mutta rahdin hinta hirvittää..yli 300 dollaria.. mutta painoakin on about 50kiloa..Onko olemassa edullisempia rahtifirmoja kun toi usps..?
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Rahti

    Taitaa olla ainut vaihtoehto jos jollain tulossa kontti Suomeen. Siihen jos saat neuvoteltua edulliseman hinnan. USPS kun lopetti tuon laivalla rahtaamisen. Omat jarruosat rahtautin laivalla viime vuonna n 160$:lla kesti kyllä 6 viikkoa, mutta kun oli aikaa.
     
  3. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    300 dollaria? Mä ostin kaks vuotta sitten VIPpiin jarrut, ne makso 130 taalaa ja painoa oli 70 kiloa. Postipaketin maksimipaino oli 30 kiloa, joten noi joutu laittamaan kolmeen pakettiin. Lähetin sinne western unionilla 287.50 $, mikä kattoi myös postikulut. Eli postikulut tolle kolmelle paketille yhteensä 70 kiloa oli 147.50$.
     
  4. sysler

    sysler 1st gear

    Miten homma järjestyi? Jättikö myyjä osat johonkin satamaan jossa ne pakattiin konttiin? Itsellänikään ei ole kiire osien kanssa jos vaikka talven aikana saapuisi.tommonen $160 dollaria ei ole paha hinta niin painavan lähetyksen rahdista.
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Laitto kamat pakettiin, meni paikalliseen postitoimistoon Montanassa, ja kamat lähti etiäpäin.

    Next i go into the US postal service, and this is looking real good, looks to good, 1 package at 55 pounds, - my zip to Finland they quote - econmy surface $64.35 so times 2 will be just under $130.
    The web site doesn't even ask for city or zips, just ask that its not over certain lenght or diminsions, sounds to good so maybe i'll double check this tomorrow in person at the Post Office. i typed in several weights till i got up over 70 pounds then it kept going back on me, but 70 pounds was $76.25
    The other day i weighed a 71 Newport assy and was guessing the 50 plus pounds, so if this is a definate go, i'll get a more exact figure and with the strut-rods too. and i took this foto today of a 73 Newport front frame with nice looking rotors etc, all there just got to get it off, was a super sunny day and the snow was a melting, 1st pic is early in the morn and 2nd pic late in the day after the snow melted, tomorrow will be nice too, I'll try to forward the USPS website to you here shortly, Thx Monty
     
  6. amalo

    amalo Gearhead

    USPS:n hinnat on "hieman" pompanneet juurikin siitä syystä että surface maili on jäänyt pois kait alkukeväästä... tuossa linkki tuonne laskuriin, 1kpl 55 poundsin paketti mitä maksais nyt eri vaihtoehdoilla lähettää: hinnat.
     
  7. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Jos pintapostia ei enää käytetä, niin sitten tilanne on varmaan tosiaan toinen. Saattaa olla halvempi jonkun huolintayhtiön kautta, vaikkapa BAX global.
     

Kerro tästä muillekin!