jarruputket/letkut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja JKL Raggars ry, 26.11.2002.

  1. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

    eli kannattaako tilata valmiita sarjoja vai käydä teettämässä jossain? vissiin aika moni varaosafirma tekee näitä mittojen mukaan mutta onkos kaikissa sitten tuumakokosta jenkaa, ku volvo tarttee semmoset.. olen kuullut että hinta saattaa tulla aika samaks mutta sopivuuden kanssa on ollut häikkää.
     
  2. Driver81

    Driver81 2nd gear

    Itsellä on sattunut kerran jopa löytymään sopiva putki ihan varaosaliikkeen hyllystä. Kyllä niillä saattaa olla jonkin verran on tuumakokoistakin putkea tai siis missä on tuumakierteiset päät. Kannattaa aina kysyä se ei maksa mitään. Ja teettäminen onnistuu parhaiten, jos päät ei vaan ole menneet liaan huonoksi niin viet päät liikkeeseen ja pätkän putkea ja pyydät oikean mittaisen putken. Täälläpäin löytyy ainakin Hi-flex, missä osaavat/pystyvät tekemään. Ei sekään ollut kallis. Tilaamisesta en mene sanomaan en ole harrastanut jarruputkien osalla.

    _________________
    First to go, last to know.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Driver81 2002-11-26 17:14 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!