jarrut...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja power vw, 18.7.2002.

  1. power vw

    power vw 1st gear

    millaisia sovelluksia olette tehneet kuplan jarruosastolle? mielessä on levyjarrut joka nurkkaan mutta erään hard core firman osat ovat pikkkasen liian hintavia...eli jotain vaihtoehtoja...
     
  2. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Selaileppa biltemaa..
     
  3. Vetteman

    Vetteman 1st gear

    Biltemaa ei kannata selata ku jarruja uusii. Ostin kerran auton, johon oli juuri vaihdettu uudet jarrut bilteman osilla. Joka ikisen palikan sai vaihtaa vuoden sisällä, eikä ollut hengenlähtökään kaukana kun jarrut katosivat maantiellä.
     
  4. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

    no ootkos kysyny keiteleen koneesta..? en tiedä kyl sen hinnoista ja onko edes sarjaa olemassakaan varastossa mutta melkein puolet halvemmalla hommasin omaan vehkeeseen etujarrut laakereineen (5p).. ou jees.. hommaappa tunnukset http://www.saunalahti.fi/fvwa sivustoon niin sieltä kyllä löytyy apu! testattu juttu!
     

Kerro tästä muillekin!