Jarrutehostin vai mikä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja musse67, 14.1.2011.

  1. musse67

    musse67 3rd gear

    Rantautu vihdoin -63 comet lumen keskelle ja autoa tutkiessa pellin alla ihmetyttää sellanen vempele mihin en ole ennen törmännyt. Konehuoneen vasemmassa etukulmassa olevaan möykkyyn tulee jarruputki ja imusarjasta alipaine iskarin tornin yli menevällä paksulla letkulla. Pääsylinteriltä lähtee putki x-haaralle josta putket etupyörille, taka-akselille ja tolle mööpelille.

    Ensin arvelin että onko jotai saastelaitteita, mutta sitte huomasin ton jarruputken.

    Täällä kuvia:

    https://www.dropbox.com/gallery/1480208 ... h=6aeab5#/
     
  2. ford-84

    ford-84 3rd gear

    jepp,jarrutehostin se on :D
     
  3. musse67

    musse67 3rd gear

    Oiskohan toi voinu olla alkuperänen? Pitääpä huomenna kattoo onko shop manualissa tollasesta mitää.
     
  4. musse67

    musse67 3rd gear

    Eipä tunne shop manual mitään jarrutehostimia 60-63 Falconiin, eikä 62-63 Comettiin. Kai joku on sitten jälkeen päin laittanut. Pitääpäs jossain vaiheessa ruuvata se irti ja tutkia paremmin.
     
  5. Capri2000GT

    Capri2000GT 1st gear

    Taitaaapa olla -57 Caddyn Bendix Hydrovac jarrutehostin.. Ainakin yhdennäköisyys on suuri. En täysin varma ole, mutta voin räpätä kuvan semmosesta seuraavalla kertaa kun tallilla käyn..

    Jos muuten olet hävittämässä tuota kamalaa ei ford osaa, niin kauppaappa tänne suuntaan sitä 8)
     
  6. mke77

    mke77 Gearhead

    joku varmaa päivittäny jarrui ja laittanu tommose erillise tehostime!! oliha noita toyota crowneiki 70 alus, ja jossain 3,0capriski ole nähny...ja cadis ja buicis(??) :eek:
     
  7. musse67

    musse67 3rd gear

    Googlella löyty hyviä kuvia 57 caddyn hydrovacista ja kyllä se samalta näyttää. Valmistajakin on sama. Kyllä se jossain vaiheessa autosta lähtee. :)
     

Kerro tästä muillekin!