Jarruvalo?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja FURY BB, 3.4.2016.

  1. FURY BB

    FURY BB 3rd gear

    Barracuda 66 vasen takajarruvalo ei toimi, vilkku ja kaikki muut valot toimii, niin onkohan joku mahdollinen vakio vika kohta tai jollakulla vahva veikkaus missä vika?:oops:
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

  3. Z11

    Z11 Gearhead

    Kokeile ekaks maadottaa jostain muualta ja sitten näkee ett onko tyypillinen maadoitusvika
     
  4. mavi

    mavi Gearhead

    Se on naimisissa vilkkukytkimen kanssa (rattiputkessa) vika ilmeisesti kytkimessä ,yritä puhdistaa se. Olen omassa (Dart) joskus kauan sitten ko. kytkimen huoltanut ja sain toimimaan . Se on hankala vika, täytyisi löytää uusi viiksikytkin joka sopii jenkkien jarru/vilkkuvalo kytkentään.
     
  5. FURY BB

    FURY BB 3rd gear

    Tuo maadoitus on kunnossa, mutta tuota vilkkukytkintä itsekkin pähkäilin tuosta kytkiksestä, että taitaa olla ainoa vaihtoehto tässä tapauksessa.
    Kiitos vinkeistä.
     

Kerro tästä muillekin!