jarruvalot hävis

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja exo, 29.4.2007.

  1. exo

    exo 1st gear

    diddu ny tuli kumma vika ku hävos jarruvalot...katkaisija on kunnossa ja tulee virta sinne...parkit ja vilkut toimiii ihan oikein...jarru ja vilkku näyttäis olevan s.kaavan mukaan samalla piuhalla...vaa ku ei toimi ni ei toimi...neuvoja tarvittais nyt

    nii ja autoha on 63 puikki riviera
     
  2. janzamar

    janzamar 1st gear

    Ootko kattonu polttimot,voi hajota yhtäaikaakin toisinaan.
    Ja kattonu polttimoiden pohjat?
    Joskus huomannu muuten että joissain autoissa lampun pohjien kiinnitysruuvit on osa maadotusta..
     
  3. tikes

    tikes 1st gear

    Mulla oli ´59 Oldsissa samoja ongelmia tossa viikolla. Valot ja vilkut toimi niinku pitikin, mutta jarruvalot ei. Syy oli kuin olikin katkasijassa, välillä toimi ja välillä ei. Oli purettavissa ja nyt toimii.
    Mites sulakkeet? Olssissa on sisävalot ja jarruvalot saman sulakkeen takana.
     
  4. exo

    exo 1st gear

    sulakkeet on ehyet ja toimii ja polttimot on ehyet kans...kaks kantaiset ei toimis vilkut ja parkit yht aikaa jos olis rikki...extra maadoituksia kokeiltu...
     
  5. janzamar

    janzamar 1st gear

    Kokeile ottaa se katkasija pois välistä,johdot suoraan kiinni jos jotain tapahtuis.
     
  6. puusilmä

    puusilmä Gearhead

    Kyllähän se on katkaisija oikeastaan ainoa mahdollinen vikapaikka näillä tiedoilla. Onkos tuon ikäisessä hätävilkkuja, se olisi yksi mahdollinen vikapaikka mutta ilmeisesti silloin ei tulisi vilkkukatkaisijallekaan virtaa.

    Vilkkukatkaisijassahan on vaihtokosketin jonka yhteinen napa menee jarruvalolle/vilkulle. Normaalisti jarruvalokytkimeltä tuleva puoli on sulkeutuneena mutta kun vilkutetaan, niin se katkaisee sen puolen jarruvalopiirin ja kytkee vilkkureleen sille puolelle toimimaan.

    Näin ainakin 70-luvulta lähtien, vanhemmista ei ole kokemusta mutta eipä tuota nyt kai kovin monella tapaa voi toteuttaa.
     

Kerro tästä muillekin!