jatkuva ilmastointi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Arnes, 15.5.2002.

 1. Arnes

  Arnes 1st gear

  laitettiin chevyn ilmastointilaitteeseen uudet aineet, sekä painekytkin, koska laite ei lähtenyt käyntiin. Nyt kuitenkin kompura käy vähän aikaa ja sitten sammuu, ja uudelleen.jne.Ei kai kuuluisi näin toimia ? Kompura lähtee käyntiinsä oli ilmastointi sitten pois tai päälle kytkettynä.Myös laitteen putket ja säiliö hikoilevat todella voimakkaasti.Olisiko antaa neuvoa, mikä vikana. Auto chevy 89 pu.
   
 2. Joo, mun isällä oli GM pu:n kanssa sama ongelma mut ei sekään muistanu enää mitä se teki, vai tekikö mitään ennenkuin hukkas koko auton pois. Kuulostellaan.
   
 3. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Kyllähän ne just noin pelaa, kompura tekee paineen systeemiin ja huilaa sitten sen aikaa kun painetta riittää. Eihän jääkaappikaan kaiken aikaa käy.
  Mutta ei sen pitäisi käydä kuin silloin kun ilmastointi on päällä! Lienee joku sähköongelma ilmastoinnin katkaisijassa?
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  kyllä säiliö ja putket hikoileekin koska se toimii (säiliö tuntuu kylmältä)
  hämärä muistikuva (ehkä väärä...) että uudempi koppanen chevy käyttää kompuraa joskus päällä vaikkei ilmastointi muuten kytketty päälle.
  tietenkään se ei voi kytkeä sitä samanlailla / yhtä usein kuin oikeassa käytössä.
  painekytkimellä voi säätää "kylmyyttä" eli kennoston saa jäätymäänkin...
  jos taas kompura käy päällä tiheesti, vois merkitä ettei ole tarpeeksi ainetta systeemissä => "paine" laskee säiliössä nopeasti...
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  kyllä se käy aina sillalailla "pätkittäin" se paine kytkin säätelee vanissa sitä hommaa...useissa muissa (eurooppalaisissa)höyrystimessä on termostaatti joka katkaisee sen pois ...muuten kenno jäätyy.

  vanin ilmastointi menee päälle myös siinä def-asennossa...eli kun puhalletaan lasille ...näin sen pitääkin pois sen saa off-asennossa
   

Kerro tästä muillekin!