Jeep Cherokee 1994 vaihteistot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja hyde, 3.10.2022.

 1. hyde

  hyde Gearhead

  Varsin ummikkona Jeep ihmisenä kyselisin että ,onko siis 1994 otsikon autoa saanut pelkästään nelivetoisena.Neliveto,hidas neliveto ja vapaa.Sekä myös edellä mainitut takaveto mahdollisuudella Eikö voisi kuvitella että jatkuva neliveto syö paikkoja sikanaJa tietty kulutus omaa luokkaansa kaiketi.Onko tossa jatkuvassa nelivedossa yleensä mitään hyvää jos asuu Tampereen eteläpuolella paitsi huoltoasemien sponssi.?Muitakin mielipiteitä otetaan vastaan kernaasti kyseisestä autosta..
   
 2. Rytari

  Rytari Gearhead

  Pelkästään nelivetona ei ole saanut, takavetona on, ei kovin yleinen, mutta molemmissa saamattella olleissa jakolootissa np231:ssä ja np242:ssa on kyllä valittavissa takaveto, ja np 242:ssa tasauspyörästöllinen "jatkuva neliveto"
   
 3. hyde

  hyde Gearhead

  No tommonen 1994 GC kiinnostaisi kun myynnissä mutta myyjän mukaan ei ole kuin neliveto, hidas neliveto ja vapaa??Eli ei ollenkaan takaveto mahdollisuutta
   
 4. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Pikkasen eri asia Jeep Cherokee kuin Jeep Grand Cherokee! Cherokeessa jakiksia kaksi vaihtoehtoa: NP-231 = takaveto + osa-aikainen neliveto + vapaa + osa-aikainen neliveto pikkualue, tai NP-242 = takaveto + osa-aikainen neliveto + jatkuva neliveto + vapaa + osa-aikainen neliveto pikkualue. Kun taas Grand Cherokeen euromalleissa on vain NP-249 ? jatkuva neliveto + vapaa + osa-aikainen neliveto pikkualue. Osa-aikainen tarkoittaa että keskitasauspyörästöä ei joko ole tai on lukittu, eli voimaa menee eteen ja taakse yhtä paljon. Jenkkimallissa Grand Cherokeessa on sitten mahdollista saada myös NP-242 (vain kuutosen koneella) ja euromalleissa myös NP-231 mutta vain VM dieselin kanssa. Ja nämä siis noin vuodet 1993-98 jolloin on ainakin Grand Cherokeessa (eli ZJ/ZG-korimalli) noin.
   
 5. hyde

  hyde Gearhead

  No se on sitten siinä.Kiitos asiantuntevasta vastauksesta.Pakko vielä kysyä että kuinka ongelmallinen on toi euromallin laatikko
   
 6. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!