Jeepin vilkkujen merkkivalo omituisuus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja bblock, 1.10.2011.

  1. bblock

    bblock 3rd gear

    -90 Cherokeen vilkkujen merkkivalot mittaristossa vilkkuvat vilkuttaessa molempiin suuntiin yhtäaikaa (kuin hätävilkuissa) riippumatta kumpaan suuntaan viiksi on. Muuten vilkut toimivat OK oikealle/vasemmalle mutta mitähän kats.konttorilla sanovat... sen verran tutkinut että ainakaan vetokoukun pistokkeen sähköt ei aiheuta ongelmaa/ominaisuutta.
     
  2. pekka.j

    pekka.j Gearhead

    Eivät sano yhtään mitään.

    Ton ikäisessä euromallissa merkkivalot on kytketty toimimaan just noin.
     
  3. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Älä suotta enempää etsi vikaa, on ihan tehtaalta noin. On mahdollista muuttaa toimimaan loogisestikkin vasen vilkku vasen nuoli jne, mutta kun ei ole enää XJ:tä niin ei tullut perehdyttyä asiaan sen enempää.
     
  4. bblock

    bblock 3rd gear

    Ajatelin noin että voi olla myös ominaisuus...kiitos ja ma yrittämään leimaa tosin voi olla vilkkuvalot pienin murhe :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!