Jelppiä moottori(?) ongelmaan???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 24.4.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyseessä on tavallinen STW'84 V8 bensa moottorilla. Auto on ollut eräällä kaverilla jonkun päivän käytössä ja nyt romu pahanen oli jättänyt hemmon tien varteen..Itse en ole vielä autoa käynyt edes vilkaisemassa, mutta "uhrin" selostus kuului näin: Kesken maantie ajon oli ilmeisesti moottorista(?) tai jostain konehuoneesta kuitenkin alkanut kuulua aikamoista kolinaa, jonka jälkeen auto oli hyytynyt. Käynnistettäessä ei ollut ongelmia, mutta sen verran pahaksi oli tuo ääni yltynyt ettei kaveri ollut uskaltanut enää kaasua painella. Bensaa oli haettu lisää, eikä ilmeisesti mitään näkyvää ollut omille teilleen irti lähtenyt.
    Vaikka tämä selvitys on todella ylimalkainen ja yksityskohdista en osaa vielä tarkemmin sanoa, otan mieluusti vastaa kaikkia ehdotuksia missä saattaa vika olla..Voiko "kolina" kuulua pelkästään esim. tehostimen (tai vastaavan) nesteiden ollessa finaalissa? Vai onko todennäköisin syy kuitenkin joku irti päässyt piuha/osa?? Heitelkää ystävät kalliit veikkauksia jos osaatte yhtään tapausta arvioida..
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    laakerivika
     
  3. Rubberduck

    Rubberduck 1st gear

    Kolinaa ja hyytymistä? Jep, laakerihan se.
     
  4. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Ehkä vain turbiinin pultit irtosi vetolevystä? Kannattaa katsoa ennen
    koneen aukaisua.
     
  5. J-peg

    J-peg Gearhead

    Vai oisko kenties männärengas noussut männän päälle?
     
  6. dillen aspeni

    dillen aspeni 1st gear

    kyllä se on laakeri remppa eessä.tai sitte on kanki mutkalla/poikki,se ei välttämättä tuu lohkosta ulus kurkkimaa vaik se ois poikki.kaverin mercurista katkes kanki ja se rupes pitää semmosta ääntä niinku joku hakkais lekella 200litra tynnyriä.kannattaa aukasta öljy pohja ennen ku rupee purkamaa muuta.irtoova palkki???
     
  7. -TH-

    -TH- Gearhead

    Joo, minäkin veikkaisin turbiinin pultteja. kaverin moparille kävi em. tavalla viime suvena.
     

Kerro tästä muillekin!