jenkeistä tilaaminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja skylark, 6.3.2006.

  1. bootsi

    bootsi Gearhead

    Levyjarru kitti 475dollaria, shipping 443dollaria = 918 Elämä on... tilaamatta jäi. :oops:
     
  2. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    No ainakin mulle lähettivät sähköpostia ja soittivat Rockautosta: piti lähettää faksilla tai sähköpostilla luottokortista kuvat etu- ja takapuolelta ja tilausvahvistus allekirjoitettuna. Eivät kuulemma pysty muuten varmentamaan USA:n ulkopuolisia kortteja. Jeg'siltä ja Mancinilta tilannut paljon arvokkaampia eriä eikä ne ole mitään kyselleet. Eikös PayPal varmisteta sillä luvulla joka näkyy luottokorttilaskussa, kun PayPal tili avataan?

    Ainakin sitä puh. numeroa tarvitaan kun esim. huolitsija soittaa kysyäkseen mitä paketillesi tehdään.
     
  3. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Eka kokemus www.impalas.com impala bob:sta. Rahtina oli kohtuu kallis Fed ex ja maksutapana Visa. No tavarat tuli, melkein kaikki. Puuttumaan jäi yksi lattian korjauspelti.
    No ajattelin et kuis nyt. Palautetta firmaan ja hups alle viikossa oli pelti kotona. Eikä mitään kustannuksia minulle, niinkuin ei pitänytkään.
    Pahoittelivat mokaansa ja lupasivat vielä hyvittää jos jotain kuluja tulee.
    Eli asialliselta vaikuttaa.
     
  4. frimma-q

    frimma-q 1st gear

    Tilasin viime kuussa Fordin tuotteeseen moottoriantennin masto-osan tuosta osoitteesta http://antennamastsrus.com/ , hinta 11,50$+rahti 6,00$ , tilaus perjantaina ja seuraavan viikon torstaina se tipahti postiluukusta!
    Visa-lasku tuli ja taalat euroiksi 13,17€ , pitkästä aikaa halpa varaosa
    Maksu tapahtui PayPalin kautta
    Kyselin alkuun parilta jenkkivaraosafirmalta piiskaosaa moottoriantenniin(nylonsiima oli poikki) , valittelivat , etteivät pysty hankkimaan.
    Tuote ihan asiallinen ja toimiva.
     
  5. starcraft

    starcraft Gearhead

    Kerran olen tilannut tässä alkusyksystä muutaman kirjan tuolta. Kaikki meni ainakin sillä kerralla hyvin ja kirjat saapui parin viikon sisällä kotiovelle.
     
  6. laulaja

    laulaja 1st gear

    amerikasta tilaaminen.

    Mikä olisi hyvä paikka tilata jenkeistä? Tarttis saada Suburbaniin PMD boxi coolerilla ym.. siihen liittyvää. Olisiko suosituksia. Kävin jo SSdieselsupply sivuilla, mutta rahti tuntui olevan todella kova.
     
  7. ramses

    ramses 3rd gear

Kerro tästä muillekin!