Jenkeistä tuonti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mastodontti, 22.10.2003.

  1. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    Onko kokemuksia auton tuomisesta ameriikasta, olis tarkoitus lähteä kaverin kanssa lomareissulle keväällä ja juolahti mieleen että mitä jos sieltä löytyy rodiaihio pilkkahintaan tms. niin että jos haluaa vaikka sellasen a-fordin raadon suomeen mitä ei pysty ajamaan, niin miten homma toimii. Muutenkin kaikki jenkkituontijutut kiinnostaa.
     
  2. blacko

    blacko 3rd gear

    Pistä tuonne keskuteluista hakuun "auton maahantuonti" sieltä löytyy tietoa. Pähkinänkuoressa löydät haluamasi auton, rahtaat sen laivausfirmalle, joka kontittaa sen sulle Suomeen.
     
  3. Mastodontti

    Mastodontti Gearhead

    Joo, kiitti kyllähän sieltä kaikenlaista löytykin, kiinnostais vaan toi että sais sen rahdattua sille firmalle (kaliforniassa?) joka laivaa sen suomeen, jos vaikka jostain sisempää sen ostais. Autoliikkeet varmaan järjestää helpostikin noi jutut, yksityiseltä ostaessa vois mennä säätämiseksi? Ja tärkeimpänä minkä hintaista se laivaaminen on, onko florida/california iso ero?
     
  4. B 49

    B 49 Gearhead

    Mulla maksoi pari vuotta sitten auton rahtaaminen Seatlesta Los Angelesiin 800$.LA:sta Suomeen 1050$.Sisämaan rahdit on aika kalliita.
     
  5. blacko

    blacko 3rd gear

    Mopartsissa ilmottelee välillä jenkkiläiset rahtipaavot. Niillä on yleensä hinnat 0.5 - 0.75 Usd per maili. Eli tommonen 1000 mailin rahtaus olis siis 500 - 750 taalaa. Ottavat hinnan vain yhteen suuntaan, eli paluumatkasta ei rahtaajalle tarvitse maksaa. Tietysti kannattaa tuokin tarkastaa ennen rahtauksen sopimista.
     

Kerro tästä muillekin!