Jenkillä festarialueelle..uskaltaako?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Kesämies!, 18.6.2011.

  1. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    Uskaltaisikohan lähteä festarialueelle (iskelmäfestarit) telttailemaan kera vanhan jenkin? Ei millään viitsisi huolehtia auton kohtalosta teltta-alueella koko ajan. Vintage avomusse varmaankin kerää immeisiä laidasta laitaan taivastelemaan kauneutta tai rumuutta. :odroll:
     
  2. maerssy

    maerssy 1st gear

    uteliaita ja katteellisia kertyy ympärille, tuskin kukaan sentään kehtais koskea autoon mutta on kai niitäkin persoonia olemassa, varsinkin kännisä
     
  3. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    no luultavasti jos auton ympärillä pyörii illan aikana kymmeniä känniläisiä niin ihme on jos yhtäkään naarmua ei tule....
     
  4. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    taitaa nuo iskelmä, humppa ja tangofestarit olla kaikkein pahimpia paikkoja. seinäjoen tankomarkkinat ja nokialla tapsantahdit on sellasia kinkereitä mihin en enään ikinä autolla mene. ainakaan omalla. riittää että on mikätahansa amerikkalainen niin näitä "onks kasilla" kyselijöitä tulee laappimaan autoa ja tungetaan sisälle. nämä tyypit siis keski-ikäisiä suomalaisia miehiä.
     
  5. Multipower

    Multipower Gearhead

    Ite en ainakaan enään mene mihinkään semmosille festareille missä oma jenkki on ainut siellä yhden vanin lisäks, etenkään millään erikoisemmalla jenkillä, kun kokoajan saa pelätä naarmuja yms. kun esim. "santeri, 16v" tulee niittivyöllään nojamaan auton kylkeen ja kehumaan humalapäissään. onhan se kiva, että ihmisiä kiinnostaa muutkin, kuin korollat, mutta ite en ainakaan enään vie autoa naarmutettavaks tai muuten vaan ottamaan stressiä mahdollisista vaurioista. Festareilla täytyy juhlia, eikä vahtia autoaan vaaroilta. Noi tapahtumat missä on sit alan autoja enemmänkin on asia erikseen, nimim. juhannuksena nokka kohti vammalaa omalla autolla. Onhan sitä toki jokapaikassa omat riskinsä, mut suuruusluokka taas vaihtelee...
     
  6. jusku1

    jusku1 3rd gear

    En ikinä menis... :x
     
  7. trooper

    trooper 1st gear

    Aikoinaan kun Nummirokissa vielä viitsi käydä kun oli kunnon bändejä niin parkkeerasin pääporttia vastapäätä..ei ikinä naarmuakaan..
    Nyttemmin kun käyn SOAssa niin taas sisäänkäynnin liki parkkiin,eikä vielä oo mitään tapahtunut..
    En suosittele tosiaankaan mitään iskelmä-ja varsinkaan jazzjoujouräppifestareita (muutenkaan :) puhumattakaan että veisi jonkun jenkin kateellisten kolhittavaksi..noissa kinkereissä noi suurimmat idiootit tuntuu liikkuvan..
     
  8. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    hittolainen, mä en uskalla edes marketin pihalle jättää galaxieta.. mulle vestaria siinä ihan tarpeeksi.. :rotfl:
     
  9. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    " MOI, T..O JA T...A ! "

    Lukee vieläkin yhdessä peräluukussa vuoden -85 juhannuksen pippaloiden jälkeen...
     
  10. Cap81

    Cap81 Gearhead

    Hyvin selvis Ltd 77 rmj jussi reissusta oisko ollu 2005 tosin oli jo muutenkin lintta kunnossa eikä mikään silmänterä... Makkaraa oli tosin muistettu pakoputkiin tunkea tosin oman porukan toimesta :lol:
     
  11. jakezzz

    jakezzz 1st gear

    näyttelypelillä saattaisin kaks kertaa miettiä ennen kuin ajaisin paikalle...itse noilla käyttöpaskoilla festareita kiertäny (SOA, Puistoblues, Ankkarock, Tangomarkkinat) eikä koskaan ole naarmuteltu vaikka viereisestä korollasta ollut joskus lasit potkittuna ja katolla hypitty...
     
  12. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    Jaa..a. Ois se kyllä vatutuksen määtä suunnaton jos auto olisi raaputettu pilalle tai potkittu lyttyyn. Pitänee harkita tarkasti :wc: ..
     

Kerro tästä muillekin!