jenkin tuominen saksasta

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja karva_noppa, 18.3.2005.

 1. karva_noppa

  karva_noppa 1st gear

  Eli kysymys on seuraava: mitä kannattaa ottaa huomioon kun/jos on tuomassa autoa esim. pontiac trans am '92 targa, suomeen? auto olis tulossa paikallisen kautta kun saan hommasta infoa, koska auto olisi joka tapauksessa menossa amikseen nosturille. ja olisiko joku ystävällinen ja suomentaisi seuraavan tekstin: "Fahrzeug wurde 1992 aus den USA importiert,die genaue Erstzulassung ist 1985 ! Der Wagen hat einen 8-Zylinder 5-liter Motor. Targa-Dach Dieser Wagen sollte am liebsten an einen Fan gehen,der etwas von der Materie versteht!!! BITTE KEINE SPINNER ANRUFEN!!!". <-teksti ei ole omaa.
   
 2. kp

  kp Gearhead

  Babel käännös


  "vehicle was imported 1992 from the USA, the exact Erstzulassung is 1985! The car has a 8-Zylinder 5-liter engine. Targa roof of these cars should go dearest to a fan, to the something from the subject understands!!! ASK NO CRANKS CALLS!!!".
   
 3. Bob

  Bob 1st gear

  Saksa on enemmän kuin hieman ruosteessa, mutta yritetään. Vapaasti suomentaen ja sanat joiden perässä on kysymysmerkki ovat epävarmoja.

  Ajoneuvo on tuotu USA.sta vuonna 1992, oikea käyttöönottoaika? on 1985. Autossa on kahdeksansylinterinen viiden litran moottori. Targa-katto? Auto myydään mieluiten henkilölle joka ymmärtää jotain näistä. Ei turhia? soitteluja.
   
 4. janne88

  janne88 Gearhead

 5. karva_noppa

  karva_noppa 1st gear

  Re: ruotsi

  tohon sais jo vaivaaki nähdä ennen kuin se liikenteeseen tulee, muuten hyvä mutta sattuu olemaan budjetti "hiukan" pieni. ja ps. täytän 18v ensi vuoden elokuussa, ja auto saisi olla mielellään alle 3000€ koska budjetti ei näytä nyt sen suuremmalta. ja oisko jotain sivua mistä näkis autot ruotsista englannin kielellä, ruotsia kun en ole kertaakaan opinut.
   
 6. janne88

  janne88 Gearhead

  nap! nap!

  taitaa olla vaikea saada pontiac suomeen veroineen alle 5000€.

  mutta osta multa dartti 65?
   
 7. karva_noppa

  karva_noppa 1st gear

  mitä autoa suosittelette harrastusta alottelevalle? hitsaustaito ei ole kovin hyvin hanskassa(ei kyllä ole laitteitakaan), maalauksesta tulee kokemuksia, allekirjoittanut on salon amiksessa autoasentajaksi havitteleva immeine, eli kokemusta autonkorjauksesta on tulossa.
   
 8. bandit_1

  bandit_1 Gearhead

  joku hyväpeltinen stw 80-luvulta= pontiac, chevrolet, oldsmobile, buick. perhanan mukava ajaa, esim. toi mun ford ltd, varusteita joka lähtöön, suurin osa tässä jopa toimii, mun autossa ei edes juuri ruostetta, ruiskussa vaan jotain hämminkiä :-? . nämä ovat tulevalle korjaajalle haasteellisia :lol: :lol: :lol:

  tai perusjenkki=valiant, dart, asspen, chevy novat ym. 60-70 luvun laitteet, näissä suht yksinkertainen tekniikka ja vähän niitä päänsärkyä aiheuttavia varusteita jotka renaa aina, etsi ajan kanssa hyvä yksilö 8)

  kiinnostaisko ford ltd ? saattaa tulla myyntiin lähiaikoina
   
 9. karva_noppa

  karva_noppa 1st gear

  täytyis saaha vaan mopo myytyä vuoden 06 kesäks, niin niillä rahoilla voi jo ajatellakki ottavansa esim. keltaasenpörssin kouraan ja kytätä sitä siinä sitten niin kauan kuin jokunen a4 arkki tulee täyteen :D . koulussa on yhel opettajal pikkupösö, kauhistuttaa semmoset käsilaukut.
   
 10. karva_noppa

  karva_noppa 1st gear

  V8-magazinessa myynnissä dodge aspen '81 stw, tuon tapaista autoa olen siis etsimässä eli hintaluokkaa 1500€-2500€. ja btw. mikä on hinta ford ltd:ssä?
   
 11. bandit_1

  bandit_1 Gearhead

  no se vähäsen riippuu, aattelin tollasta 1500e, toimivana. vielä pientä laittoa. tosiaankin se on harvinaisen ruosteeton, ainoo rapea kohta on takaluukun alareuna joka vaatii toimenpiteitä lähivuosina 8)
  foorti tulee myyntiin varmaankin lähikuukausina tai kesän mittaan 8)
   
 12. karva_noppa

  karva_noppa 1st gear

  talven aikana tai sen jälkeen siinä '06 kesällä tulloo myös oma mopoki myyntii, niillä rahoilla aika pitkälti ois auto ajatuksessa hankkia. ja tuo ns. käsilaukkufoobia(kanikoppi-ja koirankoppifoobianakin tunnettu viha pieniä kopperoita kohtaan) on kova asia kun sitä joutuu kestämään kun ei kelpaa mikään hukkapätkä vaan se täytyy mennä sinne pitkään jenkkiluokkaan. oma historia jenkkeihin lähti liikkeelle jo vuosia sitten, välissä kävi mielessä nämä riisikupitkin, ne vaihtuivat takaisin jenkkeihin kun löysin itseni etsimästä pontiac trans ameja netistä, ja muita jenkkejä. Mutta nyt itse asiaan jota olen jahkaillut jo kauan, löytyy multa mankka, dvd sellainen, ja myöskin näyttö jotka ovat olleet mopossani honda x8r-s:sässä, ja kun en raskis luopua laitteista, niin onko kauhia homma laittaa jenkkiin? ja oikein olen kirjoittanut, se on ollut kiinni skootterissa :D , ja oli vähällä päästä sinne takaisinkin kunnes pleikkakakkonen vaati omaa veroaan kun alkaa mennä lukupää.
   
 13. bandit_1

  bandit_1 Gearhead

  täällä ei saa puhua tommosesta :soosoo: , monta sivuu tuli tekstiä jo siitä zori mustangista :lol: :lol: :lol: :rotfl:

  ei vaan, samanlaisia kotteroita ne jenkit on, kuoret vaan on isommat :wink:

  kyllä sinne mankka mahtuu ja vaik 20" televisio jos ei pienemmällä pärjää :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!