Jenkki asuntoautoista keskustelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mustang66, 12.5.2016.

  1. mustang66

    mustang66 2nd gear

    Terve,

    Onko kellään kokemusta 90-luvun amerikkalaisista asuntoautoista, lähinnä diesel mallit kiinnostaa. Tarjolla olisi kotimaassakin winnebagoa chevyn 6.5 litraisella. Onko laatikko noissa heikoin lenkki, järkiäänhän ovat vähän ajettuja. Minkälainen kosteuskestävyys amerikkalaisissa on vai onko nuo kafin tasoa, eli kuivaa paikkaa et löydä mistään. Onko nuo uudemmatkin perus styroksi eristeellä ja puurimoituksella?
     
  2. Catiska

    Catiska Gearhead

    Minulla ei ole kokemusta tuollaisesta Winnebagosta. Mutta yhtä vähän vanhempaa tuli katseltua ja se ei ainakaan ollut puurimarakenteella vaan suht tukevaa alupeltiä ja urtsikkaa.
     
  3. pantera

    pantera Double Gearhead

    Niissä on puurimaa ja teräs profiilia, aika pehmeitä on , monessa ollu ovenkarmi irti ku puu on pehmenny..yksilöitä kaikki. Ei laatikossa mitään vikaa oo ,joko L80E tai oldskuul TH400 perusvarmoja lootia. Polystyreeniä on käytetty paljon eristeenä
     
  4. mustang66

    mustang66 2nd gear

    Ei kyllä viitsisi maksaa 20-25 000euroa kosteusvaurioisesta, tietysti jos vahingot on vain paikallisia niin se on eriasia. Monella varmaankin ollut ongelmana löytää kuivaa säilytyspaikkaa noin isolle autolle. Uretaanieristyksellä jos olisi niin enemmän arvostaisin, mitä styroksia.
     
  5. jpe

    jpe 3rd gear

    Kävin ostamassa tuollaisesta laatikon pois ja oli TH475 , eli HD versio 400:tasesta. Pitäisi tuollaisessa kait olla yksi ylimääräinen levy ja suorahampaiset rattaat.
     
  6. jenkula

    jenkula Gearhead

    Ei saa taivasalla makuuttaa,sama vaunujen kanssa.Katos päälle joka kestää lumikuorman talvella.Vanhakin peli voi olla hyvä ostos jos vaan paikat on kuivia.Mätäongelmaisen nuuhkasee heti.
     

Kerro tästä muillekin!