jenkkiläinen takavalosysteemi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja RokkiMikko, 22.6.2002.

  1. RokkiMikko

    RokkiMikko 1st gear

    Kertokaa miten kytketään jarru/vilkkusysteemi joka on käytössä vanhoissa jenkki vehkeissä. Eli jarru ja vilkkuvalo on samassa polttimossa.
     
  2. late

    late Gearhead

    Vaihat siihen kaksnapasen polttimonpohjan ja ohjaat jarruvalon toiseen napaan ja vilkun toiseen, korjatkaa jos oon väärässä
     
  3. tanari

    tanari 1st gear

    eiks eyeballproductsin sivuilla oo kytketäkaavio jenkkiläisille takavaloille?
    muistaakseni ne oli sielä arkisto puolella jonku sähkö tai vastaavan alapuolella!!

    siis http://www.eyeballproducts.com
     
  4. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Joo, teknisissä asioissa kannattaa aina ensin selata läpi eyeballproductsin arkistot, sieltä tekee joka kerta uusia löytöjä =)
     
  5. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Joo, Eyeball Productsin sivuilta (Arkisto-Sähköt-Punaisten takavalojen relekytkentä)löytyy systeemi mikä on toteutettavissa 4:llä releellä ja parilla diodilla.
    Ideana on nimenomaan se, että kun vilkuttaa oikealle ja painaa jarrua niin vain vasemman puolen jarru palaa, oikea puoli vilkkuu... ja tietenkin päinvastoin.
     
  6. RokkiMikko

    RokkiMikko 1st gear

    Toimiskohan toi jos kytkisi polttmon +napaan vilkun ja -napaan jarruvalon?? Eikös poltin sammu jos jarruvalo palaa ja sitte polttimon toiselle puolelle vilkku piuha antaa virtsaa.. Sama jännite polttimon molemmilla puolilla-> poltin ei pala.. Mutta riittäneekö pelkkä johto antamaan maita vilkulle silloin kun jarrupedaali ei ole lattiassa?? Pitänee ilmeisesti kokeilla, ellei kellään ole käytännön tietoa..
     

Kerro tästä muillekin!