Jenkkimallin Ford Ranger?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja PA-LA, 22.9.2010.

  1. PA-LA

    PA-LA 1st gear

    Eli auto on vm 87 ja 2.9 koneella mistähän löytyy valojen releet ja sulakkeet?. Hävin metässä rymytessä lyhyet valot, pitkät toimii mutta lyhyille ei tule virtaa eikä autoon luonnollisestikaan ole käyttöohjekirjaa. Muut sulakkeet löytyy normaalisti ratin alta mutta näissä ei etuvaloille ole sulaketta. kiitos jos joku jaksaa vastata asiallisesti.
     
  2. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Eipä todennäköisesti löydy sulakkeita eikä releitä. Jenkeillä on ollut paha tapa kierrättä valojen ottama virta kokonaan katkaisijan läpi. Katkaisijassa on yleensä "circuit breaker" eli automaattisulakkeen tapainen ylikuormitussuoja, joka palautuu itsekseen jäähdyttyään. Jos pitkät toimivat, niin vika ei liene katkaisijassa vaan pikemminkin valonvaihtajassa (senkään sijainnista tässä tapauksessa ei mulla ole tietoa) tai irronneessa tai katkenneessa piuhassa tai liittimissä. Jälkiasennus rele ja sulakekin tietty voi jossain olla.

    Näistä ei taida paljon olla apua...
     
  3. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

  4. PA-LA

    PA-LA 1st gear

    Ei toimi tuo linkki minulla, otsikosta päätellen voi olla hyväkin sivu vaikka ei tuo lontoo vahvimpia puolia olekkaan.
     
  5. EdselHomo

    EdselHomo Gearhead

    Kyllä tuo linkki ainakin Internet Explorerissa aukee... Sen takana on Rangerien sähkökaavioita.

    Mutta kummiskin toi kytkentä on tosiaan valokatkaisijan ja vaihtajan läpi kaikki virrat ilman releitä. Valokatkaisijas on just tuo ns. automaattisulake.

    Jos pitkät pelaa niin vika taitaa olla vaihtajan (tai vaihtajassa) ja valojen välillä.
     

Kerro tästä muillekin!