Jenkkirekka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Scottsdale1980, 7.10.2006.

  1. bandit_1

    bandit_1 Gearhead

    olishan se kiva et olis aina lämmin, ja verot olis alemmat mut kaikkee ei voi vaan saada :cry:

    ainakaan täällä kylmässä pohjolassa
     
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

  3. Luigi

    Luigi Gearhead

    Hienot sivut ja hyvä meininki!!!
     
  4. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Hienoja vehkeitä.. Mikäs leffa se oli jossa oli pääroolissa musta rekka (Kenworth?) jossa ankka nokalla, tyyppi oli kutsumanimeltään joku Mc Duck tms.? Tuli nuorempana katottuu tota muutamia kertoja putkeen...
     
  5. Junkster

    Junkster 1st gear

    Leffan nimee en muista, mutta se tyyppi oli Rubber Duck.
     
  6. Luigi

    Luigi Gearhead

    Rubber duck,kotimaiselta nimeltään raivopäät. Pääosassa Kris Kristoferssoni.
     
  7. Redneck61

    Redneck61 Gearhead

    Rekka filmi kyselyyn

    Filmi oli Convoy, Suomalaisittain Raivopäät.Musta rekka filmissä oli Mack. Päätähtenä näytteli Kantritähti Kris Kristoffersson. On tullut katsottua lukemattomia kertoja. terv. Redneck 61
     
  8. Luigi

    Luigi Gearhead

    Niinpäs olikin, mulla on vinyylinä se soundtrack,tunnusmusiikin on tehnyt C.W McCall,mies joka ei varmaan ikinä ole laulanut sanaakaan ainakaan levylle. Tuli kaivettua hyllyä niin onhan siellä konna ja koukku soundtrack myös.
     
  9. pikkumust4x4

    pikkumust4x4 1st gear

    18 wheels of steel-across America. hyvä peli pc:lle pahimpiin polttoihin :odroll: [/img]
     
  10. wezze

    wezze 3rd gear

    Re: Rekka filmi kyselyyn


    http://www.youtube.com/watch?v=wxRB9Gti ... re=related
    tuossapa vähän fiilistelylinkkiä kiinnostuneille 8)
     
  11. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Re: Rekka filmi kyselyyn

    Jep, googlella löyty tietoa, [​IMG]

    [​IMG]
     
  12. Jabatus

    Jabatus Gearhead

  13. Terosu

    Terosu 1st gear

    Aika äkkiä kyllästyy, jos on samaa sarjaa ku 18wos - Haulin', jossa siis rahdataan rekalla lastia ympäri jenkkilää ja tienatuilla rahoilla voi ostaa nuppeja, trailereita, palkata kuskeja tai hankkia vaikka isompaa myllyä, eri vaihteistoa tai muuta hilpettä omaan nuppiin. Alkuun ihan kivaa mut alko vähän nyppiä jossain vaiheessa. Ratti ja polkimet olis varmaan kova tota peliä ajatellen, näppiksellä vähän vittumainen, jos poliisin kohdalla sattuu yhdistelmä heittelehtimään epämääräsesti niin tulee sakkoja eikä oo mahdottomuus sekään että se kasa jossain vaiheessa lipsahtaa jonkun pikkuauton päälle.

    Mut eipä toi oo iso paketti imuttaa, olisko ollu 300mb

    Täysperävaunun pakittelu paikalleen oli aika mielenkiintosta/turhauttavaa. Aika sankari saa olla jos tosielämässä osaa.
     
  14. Luigi

    Luigi Gearhead

    Perhanasti siinä oli toimintoja,katselin kun poika pelasi niin melkein joka napista jotain tapahtui,vilkut,pitkät/pätkät,pyyhkijät peilit ymym. Pitihän se tilata,näkee sitten miten tsupattaa.
     
  15. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

  16. Redneck61

    Redneck61 Gearhead

    vastaus Chevy 74:lle

    Hienoja musiikkivideoita. Siis eihän kuitenkaan ole kysymys uusintapainoksesta Convoy elokuvasta. Ahh ...että nuo Country-soundit tuovat sen vapauden tunteen, senköhän takia se Country on suomessa sensuroitu radiosoitossa!!! Countrymusan suuri ystävä jo 30 vuotta. Redneck 61
     
  17. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Se ei oo ihan niin vaikeaa kuin miltä näyttää. :lol:
     
  18. Luigi

    Luigi Gearhead

    Joskus on ,joskus ei,muistan hyvin kun 1985 eka kerta Raisiosta rehukuormaa hakemaan,kovasti oli reenattu ja hyvin mennyt.
    Eka kerta kun vanhat äijät kyttää laiturilla,leyland koneinen niittikoppi fullerilla ja peruutukset ihan päin vittua. Yleensä kun kukaan ei ollut näkemässä,silloin meni laakista.
     
  19. guru

    guru Gearhead

  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Toi on harvinaisen totta :rotfl: Muistanpa itekin kun suoritin inssiä ja siinä sitä hallintakokeen 90 kulmasta peruutusta täysperä-sisulla niin sinänsä luuli että ei jännitänyt sen kummemmin mut kun sit alko peruutella sen inssin ja opettajan tarkkaan seuratessa niin kesken peruutuksen alkoi kytkinjalan polvi täristä sellasta hoosiannaa että sitä piti pitää toisella kädellä kiinni :rotfl:
    Onnistuhan se peruutus mut itteäkin huvitti kun luulin ettei se sen kummemmin jännitä, olihan sitä jo harjoteltu ihan onnistuneesti vaikka kuin paljon :wink:
     

Kerro tästä muillekin!