Jenkkirekka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Scottsdale1980, 7.10.2006.

  1. pikkumust4x4

    pikkumust4x4 1st gear

    mulla ihan samat vibat :rotfl: sen jälkeen 6 veivannu noita vehkeitä ympäri mantuja ja ei mitäään heikkoo :rotfl: :rotfl:
     
  2. PARTNER

    PARTNER 1st gear

    Lastauslaituriin peruuttaminen on myös sellainen laji joka joskus onnistuu laakista,joskus ei sitten niin millään.
    Torstaina DSV:n terminaalissa Tavazzanossa ei meinannut onnistua niin millään.Mietin miksi? oli aamupäivä ja terminaali tyhjä muista rekoista.ei ollut ahdasta väliä mihin tähdätä.
    Italiasta pois päin tullessani pysähdyin yöksi Pfaffenhofenin autohoffille.Siellä oli ahdas tyhjä ruutu mihin tähdätä,ei vaan taipunut siihen väliin edes etuperin.Hyvä että pääsin siitä nalkista pois,kiitos puolalaisen vierustoverin,joka omia kolhujaan välttääkseen tuli viittomaan suuntia.
     
  3. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Käsittääkseni se ei ole mikään "leffan tunnusmusiikki", vaan että leffa tehtiin tuon biisin pohjalta. eli samalla tavalla ku eka oli suomessa puuromainos, ja pian siitä tehtiin rekkamies-biisi ;)

    No, Convoy on paras leffa ikinä. Helvetin monta kuvauksellista mokaa siinä on, sun muuta, mutta ei se tunnelmaa latista.
     
  4. Terosu

    Terosu 1st gear

    Täysperävaunu lienee väärä sana kyl, onkohan täysperävaunuyhdistelmä oikea? Siis 2 vaunua, sitä hain. Niin että kahdesta kohtaa niveltyy.

    Mulle taitaa venetraileri ja peräkärry riittää...
     
  5. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Luultavasti tarkoitat juuri täysperäyhdistelmää kun kahdesta kohtaa taittuu. Puoliperä taittuu vaan yhdestä kohtaa ja kun puoliperän perään laitetaan vielä keskiakselikärry (vasikka) niin meillä on siinä ns. vasikkayhditelmä. Kun puoliperävaunuja on kytketty 2 peräkkäin, puhutaan B-junasta (näitä ei hirveästi ole). Ja se pelkkä kuorma-auto ei ole rekka vaikka Ilta-Sanomat niin väittäisikin. :-?
     
  6. Terosu

    Terosu 1st gear

    Mä noista kärryista mitään tiedä mut BC-kortti lompakossa tiedän sentään suurinpiirtein rekan ja kuormurin erot.
     
  7. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    siinä kohtaa kaikki kusee, jos sattuu olee joku nainen jossain katsomassa..
     
  8. MadMike

    MadMike Gearhead

    Re: Rekka filmi kyselyyn

    DVD löytyy Anttilasta johonkin 6 egen hintaan...suosittelen.
     
  9. MadMike

    MadMike Gearhead

    Riippuu naisesta...jos on joku pitkäsäärinen ja kaunis naapurinmaanedustaja niin ehkä silloin..
    Itsellä kyllä pahimmat kompastumiset on sellaiset laiturit jotka on vinosti talossa...en tiedä miksi mutta näin vaan on.
    Joskus nekin menee laakista täysin kohdalleen (siten että molemmat kulmat on kiinni) ja välillä ei millään.
     
  10. MadMike

    MadMike Gearhead

    Mä olen nähnyt B-junia aika paljonkin tänä syksynä... en tiedä miksi..ehkä johtunee siitä että Kotkassa ja Lappeessa tulee käytyä...
     
  11. MadMike

    MadMike Gearhead

    vähän väsyneenä toi on niin tuttua....joka kerta kun tulet myöhään kotiterminaalin on pakko ahdata kärrry ahtaimpaan rakoon..eilen viimeksi...
     
  12. forssi83

    forssi83 3rd gear

    allekirjoitan tuon myös että hankalaa kun laituri vinossa rankennukseen kohden! tällä hetkellä itte vetelen pualikasta mutta tammikuussa vaihtuu "norjan" täysperään.
     
  13. MadMike

    MadMike Gearhead

    eli 19m täysikkääseen ?
    Tollanenhan kääntyy vaikka missä ja jos vielä pitkä aisa niin purkamista varten ei tarvii ees irrottaa... samalla voi tarkistaa takavalot hytistä...
     
  14. forssi83

    forssi83 3rd gear

    juu, mukavan näppärä ja hyvä hallita. ei norjas kyl täyspitkäl iha heti haluis ajaa...
     
  15. pikkumust4x4

    pikkumust4x4 1st gear

    savonlinnan prisman on suunnitellu joku englantilainen arkkitehti siellä on vinolaituri vittu vänkärinpuolelle käännettynä mukava paikka :mad:
     
  16. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    hiukan liippaa aihetta.. kuka muistaa stallonen leffan "over the top"? kädenvääntöä ja vähän ajohommiakin... itse kun en jenkkejä oikein tunne, ni tietäiskö joku sanoa mikä sen Hawkin auto on?
     
  17. pikkumust4x4

    pikkumust4x4 1st gear

    Re: Rekka filmi kyselyyn

    viddu oli anttilasta loppu :eek: mut aikovat tilata lisää :lol:
     
  18. mke77

    mke77 Gearhead

    eikös stallone ajanu siinä kenwoodilla ja voitti jenkkimallin-volvon siin lopus pääpalkinnoks!!
     
  19. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    joo... niin sen täytyy olla. volvon voitti, siitä ne puhuivat ihan ääneenkin. hyvä leffa, lapsuuteni suosikki.
     
  20. Petri K

    Petri K 1st gear

    Oikeasti tuon volvon voitti leffassa näkynytkin Mr John Brzenk joka sai auton itselleen vasta puoli vuotta kilpailun jälkeen jotain 20 tuhatta ajettuna (esittelyauto)

    Kyseinen Mr Brzenk on vieläkin tuossa omassa lajissaan "over the top" yli 20 vuoden jälkeen, todellinen legenda jo eläessään.

    Toi Stallonen auto oli muistaakseni International, tosin perustuu vain hataraan muistikuvaan.

    Elikkä tuo leffa perustuu sikäli tositapahtumiin että tuo kilpailu oli todella olemassa vaikkei kaikki mennyt ihan niin kuin leffassa meni.

    Sen verran tuota kyseistä lajia olen seurannut että kuukausi takaperin tuon kisan voittaja kävi voittamassa Varsovassa ammattilaiskilpailun jossa oli parhaimmat myös itänaapurista, ei huonosti noinkin vanhalta "äijältä" 8)
     

Kerro tästä muillekin!