Jenkkituonnin tullaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja slantman, 14.5.2006.

  1. slantman

    slantman 3rd gear

    eli viikonpäästä pitäis kontin olla hesassa, onko kokemuksia/vinkkejä tullaus operaatiosta? pystyykö tällänen "noviisi" hoitamaan sen itse vai onko parempi antaa jonkun muun esim. huolitsijan hoitaa koko paperi ruletin???
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Ei se niin vaikeeta ole mut tullausilmoituksen täyttö on pikkasen hankala homma ellei ole koskaan tehnyt. Tiedä hesalaisten palvelualttiudesta mut ainakin täällä nuo tullin pimut alkaa haukottelemaan jos on kovasti virheitä lapuissa. Ja siihen tarttee muutamat tiedot jotka pitää löytää huolitsijalta tai jostain.

    Tietysti tuo riippuu siitä mitä se maksais toisen tekemänä ja paljonko arvostat omaa aikaasi.
     
  3. Chrome

    Chrome 1st gear

    Eiköhän tuo suju niin että täytät lomakkeen mahdollisimman hyvin, ja otat jokaisen lapun mukaan mitä sinulle on autostasi kasaantunut... siis jokaisen niin ei ainakaan puuttuvasta lapusta jää kii.
     

Kerro tästä muillekin!