Jousien puristimet

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Anonymous, 16.4.2002.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Jousien kokoonpuristimet (siis ne, jotka ovat ajossa kiinni jousessa) taitavat olla laittomat? Samoin jousien korottajat? Huomasinpahan vaan, että omassa jenkissäni on semmoiset madaltimet (ed.omistaja laittanut) ja se on niillä kuulemma mennyt läpi katastuksesta (ovat niin ruosteiset ja jumissa, että on pakko uskoa niiden olleen kiinni jo piiitkään...). Mitenköhän nämä pääkaupunkiseutulaiset insinöörit madaltimiin suhtautuvat, otanko pois ennen katsastusta?
   
 2. Turbosaabman

  Turbosaabman 1st gear

  Ota ihmeessä pois, katsastusmiehillä on joskus tapana ottaa vähän niinkuin silmätikuksi, jos löytävät näinkin selviä laittomuuksia autosta.
  Suomessahan moiset madaltajat tai korottajat eivät ole laillisia. Ja toisaalta, eivät ne kunnon alustasarjatkaan mitään mahdottomia maksa, jos vain valitsee oikein!
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  On se kyllä muuten kumma, että esim Pilteemassa myydään noita puristajia ja korottajia... Mihin semmoisen voit luvallisesti laittaa, ja semmoiseen tarkoitukseen josta olisi oikeasti hyötyä??? Kruisinkipelin madalluksessa se toimii, vaikkakin laiton onkin.
   
 4. -TH-

  -TH- Gearhead

  se bilteemahan on vähän niinkuin sveduista päin jos oon oikein ymärtänyt...siellä ok.
  Ne ruuvattavat puristimet ja korottajat on kiellettyjä täälä, mutta kumiset korotustallat saa jousissa olla - ne kompensoi kuulema jos vieteri on laiskistunu.
   

Kerro tästä muillekin!