Jousien puristimet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Anonymous, 16.4.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jousien kokoonpuristimet (siis ne, jotka ovat ajossa kiinni jousessa) taitavat olla laittomat? Samoin jousien korottajat? Huomasinpahan vaan, että omassa jenkissäni on semmoiset madaltimet (ed.omistaja laittanut) ja se on niillä kuulemma mennyt läpi katastuksesta (ovat niin ruosteiset ja jumissa, että on pakko uskoa niiden olleen kiinni jo piiitkään...). Mitenköhän nämä pääkaupunkiseutulaiset insinöörit madaltimiin suhtautuvat, otanko pois ennen katsastusta?
     
  2. Turbosaabman

    Turbosaabman 1st gear

    Ota ihmeessä pois, katsastusmiehillä on joskus tapana ottaa vähän niinkuin silmätikuksi, jos löytävät näinkin selviä laittomuuksia autosta.
    Suomessahan moiset madaltajat tai korottajat eivät ole laillisia. Ja toisaalta, eivät ne kunnon alustasarjatkaan mitään mahdottomia maksa, jos vain valitsee oikein!
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    On se kyllä muuten kumma, että esim Pilteemassa myydään noita puristajia ja korottajia... Mihin semmoisen voit luvallisesti laittaa, ja semmoiseen tarkoitukseen josta olisi oikeasti hyötyä??? Kruisinkipelin madalluksessa se toimii, vaikkakin laiton onkin.
     
  4. -TH-

    -TH- Gearhead

    se bilteemahan on vähän niinkuin sveduista päin jos oon oikein ymärtänyt...siellä ok.
    Ne ruuvattavat puristimet ja korottajat on kiellettyjä täälä, mutta kumiset korotustallat saa jousissa olla - ne kompensoi kuulema jos vieteri on laiskistunu.
     

Kerro tästä muillekin!