Juki 241h ja huolto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Wesku, 13.10.2013.

 1. Wesku

  Wesku Gearhead

  Ostin käytetyn Juki 241h-teollisuusompelukoneen ja olisi aiheellista tehdä siihen perushuolto ja säädöt. Löytyisikö jostakin huolto-ohjeita kyseiseen koneeseen? Voisi lähteä ihan perusasioista, kuten hihnan kireydestä ja muista perussäädöistä.
   
 2. Jülppü

  Jülppü 2nd gear

 3. Wesku

  Wesku Gearhead

  Tuo käyttöohjekirja olikin jo tiedossa.
   
 4. Buddy

  Buddy 1st gear

  Tärkeintä on ajoitus elikkä pyöritä konetta käyntisuuntaan hihnapyörästä niin kauan että neula on alakuolokohdassa. Sen jälkeen kierrät vielä sen verran, että neula nousee n. 1.8mm jolloin siepparin kärjen pitäisi olla neulan kohdalla. Jos on paljon pielessä ni voi tulla "hyppytikkejä". Neulan ja siepparin kärjen väli pitäis olla noin sellanen että tulostuspaperi tms. liikkuu nihkeesti välissä. Toi sun kone on vissiin Adler 167, tai 267 kopio. Jukit ovat hyviä koneita. Mulla on Juki 563.
   
 5. Wesku

  Wesku Gearhead

  Ok, pitääpä ruveta tutkimaan. Palaan aiheeseen.
   

Kerro tästä muillekin!