juniori drag race? alottelua harkinnassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja ebalen, 10.7.2015.

  1. ebalen

    ebalen Gearhead

    Miten/mistä tietoa kalustoa ym?
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Kalustoa on myynnissä, jos apua tarvitset, ota yhteyttä FHRA:n, heillä on vuokra-auto millä pääsee alkuun, sekä osaavat auttaa alkuun.
     
  3. Zege

    Zege 3rd gear

  4. Tomas C5

    Tomas C5 3rd gear

    Tuolla on 3 autoa myynnissä, minulla löytyy 1 kpl Stock metanoli moottori ja kytkinpaketti.
    Lisäksi mm. rengas settejä myynnissä.

    Itse aloitimme Junnuajot (JR/M 150) tälle kaudelle, rungon ostin suomesta rullaavana käytettynä, itse värkkäsin sen sitten uusiksi, mm. koneen ja kytkimen teetin jenkeissä.
     
  5. ebalen

    ebalen Gearhead

    Onkohan nuo kuinka tyyriitä ylläpitää? Missä hintaluokissa autot pyörii. 9v ikäiselle.
     
  6. Tomas C5

    Tomas C5 3rd gear

    Varmaan näissä sama juttu kun isoissa kilpa-autoissa, pikku budjetilla tulee toimeen mainiosti.
    Mutta saa näihin reilustikin menemään. Muistelen että viime syksynä oli käytettyjä noin 6-8000 hintaan myynnissä.
    Uudet pyörii jossain 16-17000 € paikkeilla.
    Käyttökulut on pienet, osallistumis maksu on 75 €/ kilpailu, polttoainetta muutama kymmentä euroa / viikonloppu.

    9 vuotiaat ajaa Stock luokassa, nuo myytävät autot on isompaa Modified luokkaa, mutta saahan noihin pienemmän koneen vaihdettua.
     
  7. Limpuri

    Limpuri 3rd gear

    Junnuissa 8-12v ajaa stock luokassa ja kyllä niitä autoja on varmaan 2500-5000e hintaluokassa myynnissä. Ovat yleensä suomi tekeleitä rautarungolla. Niillä pärjää hienosti siihen asti kun rupeaa modified luokka kiinostamaan.
    Stock luokan autot on pääasiallisesti pienillä bensakoneilla ja niiden kulut on tosi pienet, modeissa kun mennään metanooli moottoreihin niin kulut kyllä kasvaa mut ei nekään mahdottomia ole.
    -Pasi- Jr/m 151
     
  8. Jamppa Maijala

    Jamppa Maijala 1st gear

    FHRA:n laina junnu dragsteri on meillä. Ole vaikka minuun yhteydessä niin jeesataan alkuun ja katotaan miten auto saadaan teille käyttöön. Mahdollista että tuomme sen myös kisapaikalle omien kisojen yhteydessä. Meillä on myös mahdollisuus ajattaa tässä lähialueella sellaisia lyhyitä ajopätkiä jolloin autoon tutustuminen käy helposti.
    Majailemme Lopen Läyliäinen nimisellä kylällä. Tänne vaan tutustumaan ja kyselemään mieltä askarruttavista kysymyksistä. S:posti osoitteeni maijalaracing(at)gmail.com
    Meidän poika myös 9- vuotias ja mahdollisuus kokeilla myös meidän autoa tässä lähialueella. :) Testiajajia voi tulla useampiakin. Paikallisen autourheilukerhon nuorisojaostolle on tulossa koe ajoilta ja lajiin tutustuttaminen mutta voidaan ottaa ihan omanakin päivänä.
     
  9. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

    Pistämpä lusikkani tähän soppaan kertomalla,että meidän talliin tuli just viime sunnuntaina junnu modified metanoli dragsteri,kuskin pukille hyppää 12v. tyttö.

    Tämä loppu suvi menee kalustoon tutustuessa,ja jos aika riittää,niin lisenssi yritetään vielä hankkia,ens kaudelle sitte täysillä mukaan.

    Ja isot kiitokset Enzolle,joka on hengessä mukana,muutenkin kuin auton myyjänä... :wink:
     

Kerro tästä muillekin!