juniori drag race? alottelua harkinnassa

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja ebalen, 10.7.2015.

 1. ebalen

  ebalen 3rd gear

  Miten/mistä tietoa kalustoa ym?
   
 2. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  Kalustoa on myynnissä, jos apua tarvitset, ota yhteyttä FHRA:n, heillä on vuokra-auto millä pääsee alkuun, sekä osaavat auttaa alkuun.
   
 3. Zege

  Zege 3rd gear

 4. Tomas C5

  Tomas C5 2nd gear

  Tuolla on 3 autoa myynnissä, minulla löytyy 1 kpl Stock metanoli moottori ja kytkinpaketti.
  Lisäksi mm. rengas settejä myynnissä.

  Itse aloitimme Junnuajot (JR/M 150) tälle kaudelle, rungon ostin suomesta rullaavana käytettynä, itse värkkäsin sen sitten uusiksi, mm. koneen ja kytkimen teetin jenkeissä.
   
 5. ebalen

  ebalen 3rd gear

  Onkohan nuo kuinka tyyriitä ylläpitää? Missä hintaluokissa autot pyörii. 9v ikäiselle.
   
 6. Tomas C5

  Tomas C5 2nd gear

  Varmaan näissä sama juttu kun isoissa kilpa-autoissa, pikku budjetilla tulee toimeen mainiosti.
  Mutta saa näihin reilustikin menemään. Muistelen että viime syksynä oli käytettyjä noin 6-8000 hintaan myynnissä.
  Uudet pyörii jossain 16-17000 € paikkeilla.
  Käyttökulut on pienet, osallistumis maksu on 75 €/ kilpailu, polttoainetta muutama kymmentä euroa / viikonloppu.

  9 vuotiaat ajaa Stock luokassa, nuo myytävät autot on isompaa Modified luokkaa, mutta saahan noihin pienemmän koneen vaihdettua.
   
 7. Limpuri

  Limpuri 1st gear

  Junnuissa 8-12v ajaa stock luokassa ja kyllä niitä autoja on varmaan 2500-5000e hintaluokassa myynnissä. Ovat yleensä suomi tekeleitä rautarungolla. Niillä pärjää hienosti siihen asti kun rupeaa modified luokka kiinostamaan.
  Stock luokan autot on pääasiallisesti pienillä bensakoneilla ja niiden kulut on tosi pienet, modeissa kun mennään metanooli moottoreihin niin kulut kyllä kasvaa mut ei nekään mahdottomia ole.
  -Pasi- Jr/m 151
   
 8. Jamppa Maijala

  Jamppa Maijala 1st gear

  FHRA:n laina junnu dragsteri on meillä. Ole vaikka minuun yhteydessä niin jeesataan alkuun ja katotaan miten auto saadaan teille käyttöön. Mahdollista että tuomme sen myös kisapaikalle omien kisojen yhteydessä. Meillä on myös mahdollisuus ajattaa tässä lähialueella sellaisia lyhyitä ajopätkiä jolloin autoon tutustuminen käy helposti.
  Majailemme Lopen Läyliäinen nimisellä kylällä. Tänne vaan tutustumaan ja kyselemään mieltä askarruttavista kysymyksistä. S:posti osoitteeni maijalaracing(at)gmail.com
  Meidän poika myös 9- vuotias ja mahdollisuus kokeilla myös meidän autoa tässä lähialueella. :) Testiajajia voi tulla useampiakin. Paikallisen autourheilukerhon nuorisojaostolle on tulossa koe ajoilta ja lajiin tutustuttaminen mutta voidaan ottaa ihan omanakin päivänä.
   
 9. Blower 69

  Blower 69 2nd gear

  Pistämpä lusikkani tähän soppaan kertomalla,että meidän talliin tuli just viime sunnuntaina junnu modified metanoli dragsteri,kuskin pukille hyppää 12v. tyttö.

  Tämä loppu suvi menee kalustoon tutustuessa,ja jos aika riittää,niin lisenssi yritetään vielä hankkia,ens kaudelle sitte täysillä mukaan.

  Ja isot kiitokset Enzolle,joka on hengessä mukana,muutenkin kuin auton myyjänä... :wink:
   

Kerro tästä muillekin!