Jussi Raittinen ja Plymouth

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Cumminski, 3.6.2015.

 1. Cumminski

  Cumminski 3rd gear

  Näin menneenä sunnuntaina Retrohelmet maikkarilla jossa Jussi Raittisen Samassa Veneessä- musavideolla vilahti -60 tai -70- luvun Plymouth, mallista en osaa sanoa muutako että se oli edustusmalli ja iso. Liekö Postin pääjohtajan/-jien käytössä ollut kun videokin oli kuvattu Postin silloisen jakelukeskuksen tiloissa. Videota en ainakaan youtuubista löytänyt että olisitte nähneet itekkin, mutta jenkkeihin hurahtaneena ehdin rekkarin sentään ottaa ylös. Että jos jotakuta täällä kiinnostaa tai sattuu omistamaan kyseisen nii voi ilmoittautua :)

  Ai niin, se rekkari: 387-B
   
 2. 63S88

  63S88 Gearhead

 3. Webbi

  Webbi 1st gear

  Vai olisiko ministeripirssi ... Mutta valtion virkarekkari
   
 4. Cumminski

  Cumminski 3rd gear

  Jaa että oikein ministeri-sellainen. Mahtoo olla Maikkarilla suhteet kunnossa jos semmosia saa lainaan mikä nyt ei sinällään oo yllätys, onhan vastaavaa nähty useissa Uuno-leffoissakin. Tai sitte kyseessä on menestyvä levy-yhtiö.

  Mikähän malli tuo mahtaa olla kun en tuota oikein tunne, vois katella sen historiaa netistä paremmin. Ja missähän tuo(kin) mahtaa nykyään majailla. Liekö hengissäkään enää..
   
 5. pikileka

  pikileka 3rd gear

  Plymouth Fury ja vuosimalli 74. Muutama kappale mustana noita tuttavapiirissä, mutta historiaa en niistä autoista tiedä.
   
 6. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead

  Ovela, et joko statisteja tai sit tohon aikaan ei ollut postilla työasuja lajittelussa
   

Kerro tästä muillekin!