Juttuja Brittisporttiin kaivataan...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja turboman1, 22.11.2013.

 1. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Joulun lehteen ja kevään numeroon saa lähetellä vapaamuotoisia juttuja, jotka jollain tavalla liittyvät MG-harrastukseen, matkailuun autolla tms.

  Joulun lehteen aineistopäivä on 12.12.-13 ja materiaalia voi lähetellä Tomille. Yhteystiedot löytyvät viimeisestä kerholehdestä, kakkossivulta.

  Kaikki materiaali on tervetullutta ja vaikka ranskalaisista viiruista koostettu juttu väsätään painokuntoon Jounin tai Tomin voimin... Kuvia mielellään mukaan. Kuvat helpompi työstää diginä, mutta päätoimittajalla on myös scanneri, jos paperikuvia täytyy scannata.

  Kaikki lähetetyt jutut julkaistaan ja jos tila loppuu esim. Joulun lehdestä, niin materiaali siirtyy maaliskuun lehteen. Jokaisella on nyt mahdollisuus toteuttaa salainen haaveensa ja olla hetken Brittisportin journalisti... :D
   

Kerro tästä muillekin!